Giveaway: NYX Lip Product For You And A Friend!

NYX Lip Product Giveaway


I always say it and I keep saying it; I have the best readers on my blog! You guys are always super supportive, sweet and inspiring, and that's why I thought it's high time for a Giveaway! I'm giving away a NYX Lip Product of YOUR choice AND another one for your friend! Want to know how to win this awesome prize? Keep readin'!

Ik zeg het altijd en ik blijf het zeggen; Ik heb de leukste lezers op mijn blog! Jullie steunen mij door dik en dun, zijn super lief en inspirerend, en daarom heb ik besloten dat het weer hoog tijd is voor een Winactie! Ik geef een NYX Lip Product NAAR KEUZE weg én één voor je vriendin! Benieuwd naar hoe je deze fantastische prijs kunt winnen? Lees dan gauw verder!

 
NYX Lip Lingerie Giveaway

To have a chance of winning a NYX Lip Product of your choice ANd one for your friend, here's what you need to do:
Om kans te maken op een NYX Lip Product voor jezelf en je vriendin naar keuze, dien je het volgende te doen:


You can enter this NYX Lip Product giveaway until Thursday the 31st of August! Winner will be contacted personally. Good luck!

Je kunt meedoen aan deze NYX Lip Product winactie t/m donderdag 31 augustus! Ik neem persoonlijk contact op met de winnares. Heel veel succes! 

.