January Favorites - 2017

January Favorites - 2017
 I can't believe January is already come and gone! But here we are, February 2017 so it's time for my Monthly Favorites! Want to know what products I've been enjoying the most this past month? Keep readin'!

Ik kan nauwelijks geloven dat januari alweer voorbij is! En tóch is het zo; het is alweer februari 2017 wat betekent dat het tijd is om mijn Maandelijkse Favorieten te delen! Benieuwd naar welke producten ik het fijnst vond in januari? Lees dan gauw verder!

 


Kiehl's Ultra Facial Cream
I've been using this Kiehl's Ultra Facial Cream ever since my skin started to get a bit more on the dry side because of the cold weather and central heating. It really gets the moisture back in to my skin, leaving my skin feeling soft and hydrated. And you know my skin is very picky so whenever a skin care product works on me I get SUPER excited! So if you're looking for a face cream that really hydrates your skin without clogging your pores and without the price tag of the Chanel Face Cream I shared in my December Favorites, look no more!

Sinds het een stuk kouder is en de verwarming non-stop aan staat is mijn huid een heel stuk droger geworden. Nu ik de Kiehl's Ultra Facial Cream gebruik voelt mijn huid een stuk gehydradeerder en zachter aan. Zoals je weet is mijn huid super kieskeurig, dus wanneer ik een product ontdek die voor mijn huid werkt spring ik een gat in de lucht! Mocht je op zoek zijn naar een gezichtscrème die je huid hydrateert zonder je poriën te verstoppen én zonder het prijskaartje van de Chanel Creme die ik deelde in mijn December Favorieten, dan móet je de Ultra Facial Cream proberen!


Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette

You guys... This Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette... I can't even begin to describe how much I love it. The colors are amazing and so versatile, the pigmentation is on another level and the amount of looks you can create with this one palette are endless. If it's in you're in the market for a new eyeshadow palette, this is the way to go. Seriously. You need this in your life.

Eeeeeven serieus. Dit Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette... Ik kan serieus niet goed genoeg beschrijven hoe dol ik op dit palette ben. De kleuren zijn prachtig en veelzijdig, super gepigmenteerd en de hoeveelheid looks die je met dit ene palette kan maken is eindeloos. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe oogschaduw palette, dan móet je deze hebben!


Origins Ginzing Refreshing Scrub Cleanser - Philips VisaPure Face Brush
So these to products have changed my skin care routine over the past month. I love using the Origins Ginzing Refreshing Scrub Cleanser with my Philips VisaPure Facial Cleansing Device in the shower. The VisaPure brush has a timer which ensures to clean your entire face in just one minute. One minute, the Origins Ginzing Scrub and the Philips VisaPure brush is all it takes to really deep clean and freshen up my face. 👌

De volgende producten hebben mijn verzorgingsroutine drastisch veranderd de afgelopen maand. Ik vind het heerlijk om de Origins Ginzing Refreshing Scrub samen met de Philips VisaPure Facial Cleansing Device te gebruiken onder de douche. De combinatie van deze producten zorgen ervoor dat mijn huid binnen één minuut heerlijk fris en schoon wordt. En die geeeeur van de Ginzing Scrub! Als je dán geen dansje doet onder de douche weet ik het ook niet meer... 

KitchenAid Hand Mixer
This KitchenAid Hand Mixer really surprised me! I thought it would be like any other hand mixer but it's truely amazing. It's got 9 different speeds, very easy to handle, strong engine and great accessorries. I love using it when I quickly want to whip up some cookies or a one bowl cake recipe.👌

Deze KitchenAid Handmixer heeft mij echt verrast! Ik dacht dat hij net als elk andere handmixer zou zijn, maar hij is echt geweldig. Hij heeft 9 snelheden die je door middel van led verlichting kunt volgen, is gemakkelijk in gebruik, heeft sterke motor en hele fijne accessoires. Ik gebruik 'm graag als ik even snel wat koekjes of een cake in elkaar wil flansen. 👌These we're all the things I loved using during the month of January! Did you know any of these products? Or are there any on your wishlist? Let me know in the coments down below!

Dit waren mijn favoriete producten van de maand januari! Kende jij deze producten al? Of staan er een aantal op je verlanglijstje? Laat het me weten in de reacties!


 Follow me around! Bloglovin' | Instagram | Facebook | Twitter|

.