December Favorites - 2016

December Favorites 2016
A while back I asked you guys on my Instagram and Facebook if you'd like me to do Monthly Favorites Blog Posts. You know, where I share the things that I've been enjoying most throughout that month. This could be makeup, skin care, food or drinks, pretty much any random thing could become a favorite of mine hehe. So today I'm sharing with you my very first Favorites Blog Post with the things I enjoyed most in December 2016. Hope you enoy!

Een tijdje geleden vroeg ik op Instagram en Facebook of jullie het leuk zouden vinden als ik elke maand een "Favorieten" artikel zou plaatsen. Je weet wel, waar ik elke maand deel wat mijn favoriete producten waren de afgelopen maand. Je kunt hierbij denken aan make-up, verzorgingsproducten, eten, drankjes of elk ander willekeurig product wat ik die maand veelvuldig heb gebruikt of onder de indruk van was. Vandaag deel ik dan ook mijn aller eerste Maandelijkse Favorieten artikel! Benieuwd naar wat mijn favorieten zijn van December 2016? Lees dan gauw verder!


Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick
Let's kick things off with the Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick. I've used this foundation for a while now and I haven't used anything else since. I was a bit intimidated by it, since I never used a stick fundation before. But it's actually super easy to use and blend out. I use my Real Techniques Buffing brush to buff it in to the skin, and finish off with a damp Beautyblender. Even though it's a medium to full coverage it does not look cakey at all! 😍

Laten we beginnen met de Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick. Sinds ik deze foundation een paar maanden geleden kocht, gebruik ik niets anders meer. Ik vond het een beetje eng om te werken met een foundation stick aangezien ik altijd vloeibare foundations gebruik. Maar het is echt heel erg gemakkelijk te gebruiken en uit te smeren. Ik gebruik mijn Real Techniques Buffing brush om het uit te smeren, en perfectioneer het met mijn Beautyblender. Ondanks dat het een behoorlijk goede dekking heeft -medium tot volledige dekking- ziet het er niet uit alsof je je gezicht vol geplamuurd hebt. 😍

 
Maybelline Master Contour V-Shape Duo Stick

Next up is this cool Master Contour V-Shape Duo Stick from Maybelline. Whenever I go full glam I love to contour and highlight my face. I think drugstore brands have definitely upped their game with contouring and highlighting products! These contouring sticks come in three different shades; Light, Medium and Dark. I use the light version because I love the cool toned brown on the conturing side. And the highlighting side it's perfectly bright for my NW20/25 skin tone.

Dit is de Master Contour V-Shape Duo Stick van Maybelline. Wanneer ik een glam look creeer vind ik het gaaf om mijn gezicht te shapen met een contour en highlight product. Ik vind dat goedkopere merken van de drogist sowieso sterk vooruit zijn gegaan qua producten voor contouren en highlighten! Deze contour sticks zijn er in drie tinten; Light, Medium en Dark. Ik gebruik de lichtere variant omdat ik de koele ondertoon van de bruine kant erg mooi vind. En de highlighting kant van de stick is ook ideaal voor mijn NW20/25 huidskleur.

Maybelline Master Contour V-Shape Duo Stick
As you can see, the center side of the stick is supposed to help you get that side to side color aplication. I find it hard to use it that way, so I just turn it around and apply it like i would apply any contour stick.
Look at those colors though! Lovely bright yellow undertone in the highlighting side. And a nice cool toned contouring color to mimic a natural shadow under your cheekbones. I love the formula and consistency as well. Easy to apply and blend. Definitely been one of my favorites this past month.

Zoals je kunt zien zouden de twee kleuren perfect naast elkaar aangebracht kunnen worden. Ik vind het alleen lastig te gebruiken op die manier, dus ik kies er voor om ze simpelweg te gebruiken als twee losse sticks. 
Maar moet je die kleuren zien! Perfecte lichte kleur met gele ondertoon voor onder de ogen en een mooie koele bruine kleur om een natuurlijke schaduw na te bootsen. Hij is erg makkelijk aan te brengen en uit te smeren vanwege zijn crème-achtige textuur. Dit is zeker één van mijn favorieten van de afgelopen maand.


Maybelline Master Strobing Stick Highlighter
Another great product from Maybelline are these Master Strobing Stick Highlighters. They remind me of the Nars Multiples just a whole lot less pricey! I just apply them to the highest points of my face and blend them out with my fingers or a damp Beautyblender.

Nog zo'n geweldig product van Maybelline zijn deze Master Strobing Stick Highlighters. Ze doen me denken aan de Nars Multiples, maar dan een stuk goedkoper haha! Ik breng de sticks aan, aan de hoogte punten op mijn gezicht. Denk hierbij aan jukbeenderen, wenkbrauwbot, brug van mijn neus en boven mijn bovenlip. Ze zijn gemakkelijk te vervagen met je vingers of door gebruik van een Beautyblender.


Maybelline Master Strobing Stick Highlighter

As you guys can see, the lighter shade; Iridescent, is a lot cooler toned than Nude Glow. I use both shades, depending on my look. When I'll have like a bronzey glowy look on, I'll use Nude Glow. I love using Iridescent with a more cool toned look. Which one's you favorite?

Zoals jullie kunnen zien heeft de lichtere kleur, Iridescent, een stuk koelere ondertoon dan Nude Glow. Ik gebruik beide Strobing Sticks, afhankelijk voor welke look ik ga. Bij bijvoorbeeld een mooie bronzy glowy look vind ik Nude Glow prachtig staan. En Iridescent weer mooier bij een koelere make-up look. Welke vind jij het mooist?


 
Chanel Le Lift Crème Fine


This Le Lift face cream from Chanel has been on my wish list forever! I finally got it a couple of weeks ago and I'm hooked! My skin is pretty fussy, I can't slap on any cream since I've got pretty sensitive skin. So it's always tricky for me to find a good face cream that doesn't make my face look like a strawberry. This Le Lift face cream makes my skin feel nourished and brighter, makes my pores look smaller and makes it feel velvety soft. Love it!

Deze Le Lift gezichtscrème van Chanel heeft zo lang op mijn verlanglijstje gestaan! Ik heb 'm eindelik aangeschaft een aantal weken geleden en ik ben vlieft! Mijn huid is best lastig aangezien ik niet zomaar elk willekeurige crèmemetje kan smeren. Ik heb namelijk een behoorlijk gevoelige huid. Maar deze Le Lift crème is zó fijn voor mijn huid! Mijn huid voelt gevoed, en helderder én zorgt ervoor dat mijn poriën minder zichtbaar zijn.

Vegan Choclate Power Balls
Ever since I tasted these so called Chocolate Power Balls at the Clinique Event, I couldn't stop thinking about them. Not only were they super yummy, they are actually super healthy and easy to make! I've made these over and over again, and my kids love taking them to school! If you'd like me to share the recipe on my blog, just let me know in the comments down below!

Sids ik deze Chocolade Powerballs proefde op het Clinique Event kreeg ik ze maar niet uit mijn hoofd. Ze waren niet alleen heerlijk, maar ook nog eens super gezond én gemakkelijk om te maken! Ik heb ze nu al zo vaak gemaakt en mijn kinderen nemen ze maar al te graag mee naar school. Mocht je nieuwsgierig zijn naar het recept, laat het me dan even weten in de reacties. Zorg ik ervoor dat ze op mijn blog komen!


Starbucks & Bijenkorf Macarons
Even though I love making my recipe for Macarons and I love making my Caramel Macchiato recipe at home it's almost become a tradition on date night to bring some Macarons from Bijenkorf and eat them with a Caramel Macchiato WITH whipped cream at Starbucks. Especially the Earl Grey and Vanilla Macarons are my favorites. I NEED to make some Earl Grey Macarons myself ASAP!


Ondanks dat ik heel graag mijn recept voor Macarons maak, en ik het heerlijk vind om mijn Huisgemaakte Caramel Macchiato te maken, is het bijna een traditie geworden om wat macarons van de Bijenkorf mee te nemen naar Starbucks en ze daar lekker oppeuzelen met een heerlijk bakkie Caramel Macchiato mét slagroom! Vooral de Earl Grey en Vanille Macarons zijn mijn lievelings macarons van de Bijenkorf! Ik moet écht z.s.m. zelf Earl Grey Macarons bakken!


That's it guys, hope you enjoyed my very first favorites blog post! What's your favorite of December? Let me know in the comments down below! Oh, and don'tforget to enter my MAC Cosmetics Lipstick Giveaway!

Dat was het weer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn favorieten van december te zien! Wat is jouw favoriete product, voedsel of what ever van december? Laat het me weten in de reacties! Oh, en vergeet niet mee te doen aan mijn MAC Cosmetics Lipstick Winactie!


.