5 Tips For A Good Night's Sleep


5 Tips For A Good Night's Sleep

If you follow me on Instagram, you probably know that I tend to have a lot of difficulty falling asleep. And obvisouly when you don't sleep well or enough, you'll be feeling rubbish throughout the rest of the day, which ofcourse we don't want. I know a lot of my readers have the same issue so today I'm sharing a couple of tips that've helped me, and hopefully will help you get some well deserved zzz's. Want to know my five tips to get a Good Night's Sleep? Keep readin'!

Als je mij volgt op Instagram, dan weet je vast dat ik vaak moeite heb met in slaap te vallen. En wanneer je niet goed slaapt, voel je je overdag als een zombie, waardoor je totaal niet productief kunt zijn. En dat willen we natuurlijk niet. Ik weet dat veel van mijn lezers met hetzelfde probleem kampen, dus besloot ik vandaag wat tips met jullie te delen die mij goed geholpen hebben. Hopelijk helpt dit artikel jullie ook om aan voldoende slaap te komen. Benieuwd naar mijn vijf tips om heerlijk in slaap te kunnen vallen? Lees dan gauw verder!Lush Sleepy Body Lotion
1. Bedtime Routine

Like kids, we need a bedtime routine. Something that tells your mind to start switching off, and prepare it for some rest at night. A nice cup of Chamomile tea and a good book are great ways to wind down. And I love taking a nice hot shower at night, and use some calming beauty products, preferably with a lavender scent. As you might know, lavender has a relaxing effect on our brain, so it's perfect to include in your nighttime beauty regime. This Sleepy Body Lotion by Lush not only makes your skin feel super soft, but it also has this amazing Lavender scent which will send you straight off to Sleepyland.


1. Bedtijd Routine

Net als kinderen, hebben ook wij een bedtijd routine nodig. Bepaalde handelingen die je elke avond voor het slapengaan doet, zorgen ervoor dat je geest begrijpt dat het tijd is om uit te schakelen en tot rust te komen. Een kopje Kamillethee en een goed boek zijn perfecte middelen om te ontspannen voor het slapen gaan. Ook vind ik het heerlijk om een lekker warme douche te nemen 's avonds, en wat heerlijk rustgevende producten te gebruiken. Het liefst met een lavendelgeur. Zoals je misschien wel weet, heeft lavendel een ontspannende werking op ons brein. Ideaal dus om in je beauty regime toe te voegen! Deze Sleepy Body Lotion van Lush zorgt niet alleen voor een heerlijk zachte huid, maar heeft ook een té lekkere Lavendelgeur die je direct naar Dromenland afvoert.


Tips For A Good Night's Sleep
2. No Technology Before Bed

This might be the hardest one on the list. No Technology for at least 30 minutes before bed. Seriously, I know it's hard. But it's crucial. And I know you can do it! Yes you can! There's a blue light that LED screens give off and this can slow or stop the production of melatonin, the hormone that signals our brain that it's time for bed. Which means even if you're super tired, you won't be able to fall asleep. I know right? So what are we going to do about it? Keep your phone awaaaaay!


2. Geen Technologie Vlak Voor Bedtijd

Dit is misschien wel de moeilijkste van de lijst. Geen technologie voor minimaal 30 minuten voordat je wil gaan slapen. Oké, ik weet dat dit moeilijk is, maar het is niet onmogelijk. Nee echt niet! Ik weet dat je het kan! Er zit namelijk blauwe verlichting in LED schermen, die de productie van melatonine (het hormoon dat het signaal aan je hersenen afgeeft dat het tijd is om te gaan slapen), vertraagd of zelfs stopt. Ondanks dat je nog zo moe bent, zul je niet in slaap kunnen vallen hierdoor. Bizar toch?! Dus, wat gaan we er aan doen? Telefoons op tijd weg doen!


Emma Matras
3. A Good Matress And Pillow

Getting a good night's rest is only possible when you are comfortable bed, with a comfortable matress and a comfortable pillow. I've slept on a crappy matress and pillows for at least the past 10 years and I've tried so many. And the worst part is that my husband likes really firm matresses, whereas I like an in between matress; not to firm, not too soft. So when I got sent this Emma Matress I was a bit sceptical since they promiss that this matress is perfect for everyone. Especially when I saw how small the package was! Whether you like a firm or a softer matress, everyone likes Emma. But OMG you guys! This Matress litterally feels like you're being cuddled and loved by your bed. Emma understands me. Emma doesn't judge me. Emma is my new BFF. Oh and my husband loves her too! Yay! Never thought I'd say that sentence wit another woman's name in it... Next mission impossible: Comfortable Pillows. I hope Emma comes out with some comfortable pillows as well!


3. Een Goed Matras En Kussen

Een goede nachtrust is alleen mogelijk wanneer je lekker ligt. Een lekker matras en comfortabele hoofdkussens zijn dus geen overbodige luxe. Ik heb op zoveel verschillende rotmatrassen en kussens geslapen de afgelopen 10 jaar, en geloof me, ik heb er zó veel geprobeerd! En het ergste is nog dat mijn man graag op een stevig matras slaapt terwijl ik juist liever slaap op een "tussenin-matras". Je weet wel, niet te hard, niet te zacht. Dus toen ik dit Emma Matras ontving, was ik een beetje sceptisch. Vooral toen ik zag hoe klein de verpakking was waarin het matras geleverd werd.  En op de site staat dat iedereen comfortabel op Emma slaapt. Of je nou van een stevig matras houdt, een zachter matras, of daar tussenin, Emma is hét matras voor jou. Ik was erg benieuwd. Sceptisch, maar benieuwd. Nou serieus jongens, dit matras voelt letterlijk alsof je de hele nacht geknuffeld en geliefd wordt door je bed! Emma begrijpt mij. Emma veroordeelt mij niet. Emma is mijn nieuwe BFF! Oh, en mijn man is ook gek op Emma! Jeej! Nooit gedacht dat ik dat zinnetje zou formuleren met de naam van een andere vrouw... Nieuwe mission impossible: Een Comfortabele Kussen. Laten we hopen dat er ook Emma hoofdkussens zullen komen!


To-Do List
4. Make A List For Tomorrow

Everytime I lay in bed, ready for some well deserved zzz's, my brain thinks it's the best idea to think about everything I have yet to do. So what I try to do every night, is make a to-do list for the next day, so I don't have to worry about forgetting those things which will only stress me out when I'm trying to fall asleep.


4. Maak Een Lijstje Voor De Volgende Dag

Elke keer wanneer ik in bed lig om heerlijk in slaap te vallen, vindt mijn brein het een briljant idee om te denken aan alles wat ik nog moet doen. Wat ik daarom elke avond probeer te doen, is een lijstje maken voor de volgende dag, waarop precies staat wat ik nog moet doen. Op die manier hoef ik niet bang te zijn dat ik iets vergeet te doen en er daardoor aan blijf denken.


Forgiveness
5. Forgiveness

This last one is a personal one, but I really think this could help your peace of mind, which will in turn help you fall asleep. I always try to forgive those that have harmed me or caused me pain in any way. And I ask God to forgive me for the things I have done that have caused pain or harm to anyone.5. Vergeving

Deze laatste tip is best persoonlijk, maar ik denk dat het anderen ook kan helpen bij meer rust te creëren in je geest waardoor je weer gemakkelijker in slaap valt. Ik probeer elke avond iedereen te vergeven die mij opzettelijk of onopzettelijk pijn heeft gedaan. En ik vraag God om mij te vergeven voor de pijn die ik anderen opzettelijk of onopzettelijk heb aangedaan. These were my 5 Tips For A Good Night's Sleep! I really hope this will help you guys, even if it's just one of you. And if you have any tips for me and my readers, please feel free to comment down below!

Dit waren mijn 5 Tips Voor Een Goede Nachtrust! Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben, al helpt het maar één van jullie. En mocht je zelf nog tips hebben voor mij en iedereen die meeleest; laat ze dan vooral achter in een reactie!Follow me around! Bloglovin' | Instagram | Facebook | Twitter|

.