Review: Dyson V6 Mattress

Dyson V6 Mattress Review & Dust Research
So I'm the most disgusting person in the world when it comes to looking at dirty stuff I get out of other stuff. For example, when I squeeze out a pimple I will investigate it thouroughly by staring at it for quite some time. I will be in awe thinking about how it developed to becoming that way, and the way it got where I got it out of. I know, I need help... So when the lovely people at Dyson asked me if I wanted to try out the Dyson V6 Mattress vacuum, and weigh all the nasty shizzle that comes out of my mattress, I was like YAAASS! I love to see instant progress when I'm cleaning something, so this was the perfect way of getting my mattress cleaned and seeing exactly what came out of it. Want to see what I got out of my mattress and could potentially be in YOUR mattress? Keep readin'!

 Oké, ik ben echt de smerigste persoon op de wereld als het komt op het kijken naar vieze dingen die ik ergens uit haal, zoals bij het uitknijpen van een puistje bijvoorbeeld. Ik kan dan een behoorlijke tijd vol bewondering staren naar wat ik heb uitgeknepen, hoe het zich heeft gevormd in waar ik het heb uitgeknepen. Ik weet het, ik heb hulp nodig... Dus toen de lieve mensen bij Dyson mij vroegen of  ik de Dyson V6 Mattress uit wilde proberen, en wilde wegen wat ik steeds uit onder andere mijn matras zoog, kon mijn dag niet meer stuk! Ik vind het heerlijk om direct resultaat te zien wanneer ik iets schoonmaak, dus dit is de ideale manier om goed te zijn wat ik uit mijn matras haal tijdens het schoonmaken ervan. Benieuwd naar wat ik uit mijn matras heb gezogen en wat er misschien ook in JOUW matras schuilt? Blijf lezen! Dyson V6 Mattress Review
This is what the Dyson V6 Mattress looks like. Pretty straight forward. Looks like a fancy handheld vacuum, but it's way more than that. It actually has the same amazing V6 engine like the Dyson V6 Fluffy vacuum I reviewed. Not is it only super powerful because of the engine, it's also supe hygenic because of the HEPA filtration system. This filter system captures over 99.97% of the particals including allergens and bacteria. Because this entire system is sealed, the air that comes out of the V6 Mattress is actually cleaner than the air you breath. Amazing right?!

Zo ziet de Dyson V6 Mattress er uit. op het eerste gezicht net zoveel bijzonders. Hij ziet er uit als een futuristische kruimeldief, maar hij is veel meer dan dat. Hij heeft namelijk dezelfde super krachtige V6 motor, net als de Dyson V6 Fluffy waar ik een review over schreef. Hij is niet alleen maar onwijs krachtig vanwege zijn bijzondere motor, maar hij is ook nog eens hartstikke hygiënisch door het HEPA filtratie systeem. Dit filtersysteem vangt ruim 99.97% van de stofdeeltjes inclusief allergenen en bacteriën. Omdat dit hele systeem verzegeld is, is het lucht wat uit de V6 Mattress komt schoner dan de lucht die je inademt! Hoe gaaf is dat?!


Dyson V6 Mattress Dust Research
To determine how much dust is hidden in my mattress and couch, I dit the so called "Dust Research".I weighed the Dyson V6 Mattress being totally empty. Then I vacuumed our mattress with the V6 Mattress. And finally I weighed it again to see how much nastyness my husband and I sleep on every night. It scared the skin cells off of me...

Om te bepalen hoeveel stof in mijn matras en bank verstopt zit, heb ik het volgende onderzoek gedaan: Ik heb de Dyson V6 Mattress leeg gewogen. Vervolgens heb ik ons 2-persoons matras gezogen in de krachtigste stand. Hierna heb ik de V6 Mattress nogmaals gewogen om te bepalen hoeveel smerige zooi ik uit mijn matras, waar ik samen met mijn man élke nacht in slaap, heb gezogen. Ik ben me rot geschrokken...


Dyson V6 Matress Dust Research
It sucked 7 grams (!!!!!) of dust mites, their faeces and our dead skin cells out of our mattress! Yuck!
After that I took the covers of our couch, they had to be washed anyway...and vacuumed the sitting area of the couch. It sucked 1.1 grams of filthy shizzle.
A week after I vacuumed our mattress with the Dyson V6 Mattress, I vacuumed it again. This time it got 1.5 grams of dust & co. out of it. That's a difference of 5.5 grams! Bizar right?!

Er is maar liefst 7 gram (!!!!!!) aan huisstofmijten, hun ontlasting en dode huidcellen van ons opgezogen uit ons matras! Bah! 
Vervolgens heb ik de hoezen van onze bank eraf gehaald, die moesten toch gewassen worden...en heb ik het zitvlak van mijn bank gezogen. Hier zat wel 1.1 gram aan smerige zooi in.
Een week nadat ik mijn matras voor het eerst heb gezogen met de Dyson V6 Mattress, heb ik nogmaals mijn matras gezogen. En dit keer kwam er 1.5 gram aan stof & co. uit. Dat is een verschil van 5.5 gram! Bizar toch?! 

Dyson V6 Mattress Accessories €319,-
I strongly recommend the Dyson V6 Mattress, especially if you have dust allergies. It's easy to use when you change the sheets of the beds. Might cost you a minute extra but it will reduce the amount of little creatures and their feces you sleep on every single night significantly.


Ik kan de Dyson V6 Mattress van harte aanraden, met name voor mensen met een stofallergie. Ideaal apparaat om even tijdens het verschonen van de lakens op de bedden te gebruiken. Kost je misschien 1 minuut extra om de hoeveelheid beestjes en poepjes waar je op slaapt aanzienlijk te verminderen.


What do you do to reduce the amount of dust in your home?

Wat doe jij om de hoeveelheid stof in huis zoveel mogelijk te beperken?Follow me around! Bloglovin' | Instagram | Facebook | Twitter|
.