Negen Maanden Beurs 2016

9 Maanden Beurs 2016
Afgelopen donderdag ben ik met Mahwish van mammiemammie.nl naar de Negen Maanden Beurs geweest. Dé beurs voor (bijna) ouders. Je kunt hier de nieuwste producten/merken ontdekken, inspiratie opdoen voor de babykamer en kinderwagens vergelijken. Om een impressie te geven van de beurs, heb ik een aantal foto's voor jullie gemaakt. Veel kijk plezier!


Bugaboo Negen Maanden Beurs 2016
Ook dit jaar stond Bugaboo met haar prachtige wagens te pronken op de beurs. Van vrolijke kleurtjes tot stoere wagens in samenwerking met Diesel. Er was voor ieder wat wils.

Dubatti Negen Maanden Beurs 2016
Liever een strakkere wagen die Italiaans oogt maar toch echt van Hollandse bodem is? Dan is de Dubatti misschien wel jouw wagen.

Stokke Negen Maanden Beurs 2016
Ik struinde de Negen Maanden Beurs af in mijn Stokke Xplory. Hier kwamen we zijn broertjes tegen. Nog steeds verliefd op de diepblauwe kleur.

Babykamer Negen Maanden Beurs 2016
Prachtig kamertje als inspiratie. Kijk hoe leuk, die koffertjes op de kast!

Neutral Negen Maanden Beurs 2016
Ook kon je er verzorgingsproducten kopen voor een leuke beurs-prijs. Dan is zo'n boodschappenkarretje wel handig...

Baby Be Good Negen Maanden Beurs 2016
Bij de stand van Baby Be Good kon je meedoen aan een leuke workshop over gezonde voeding voor kinderen. Zo vertelde ze dat een zoete aardappel gemakkelijk te poffen is in de oven en prima geschikt (en gezond!) is als eerste babyhapje. Ik vond het zo mooi dat ze vertelde dat alles wat verkocht wordt op de beurs natuurlijk hartstikke mooi is (vooral voor de ouders), maar één van de mooiste dingen die je je kind kunt geven is gezonde voeding. Dit is immers een investering in de gezondheid van je mini-mensje. En daar heeft hij/zij uiteindelijk meer aan dan mooie spulletjes.


Ben jij naar de Negen Maanden Beurs geweest?


Follow me around! Bloglovin' | Instagram | Facebook | Twitter|

.