Review & Swatches: Dr. Hauschka Party Make-Up Products

Dr. Hauschka Makeup
I got to know the natural brand Dr. Hauschka when I reviewed the Limited Edition Eyeshadow Palette. I really loved the quality of the palette so I couldn't wait to try some more Dr. Hauschka products. You can imagine my excitement when I received these gorgeous products to review for you guys. Curious about my review of these Dr. Hauschka makeup products? Keep readin'!

Ik leerde het natuurlijke merk Dr. Hauschka kennen toen ik de Limited Edition Oogschaduw Palette reviewde. Ik was erg onder de indruk van de kwaliteit van het palette, dus ik kon niet wachten om meer producten van Dr. Hauschka uit te proberen. Je kunt je voorstellen hoe enthousiast ik was toen ik deze prachtige make-up producten van Dr. Hauschka ontving om voor jullie te reviewen. Benieuwd naar mijn review van deze producten? Blijf lezen!

 
Dr. Hauschka Novum Lipstick 09 €14.50

This lipstick is very sheer and creamy. It really feels like a moisturizing lip balm on the lips. I love the feel of it. If you want a more opaque color on your lips, I'd suggest wearing the lip liner underneath the lipstick. 

Deze lipstick heeft een heel subtiel kleurtje. Hij voelt echt aan als een voedende lippenbalsem en voelt heerlijk aan op de lippen. Wil je graag wat meer kleur op je lippen? Dan zou ik het lippotlood eronder dragen.Dr. Hauschka Novum Lipstick Swatch
As you can see, this lipstick is super sheer. It adds just a touch of color to the lips but a whole lotta hydration.

Zoals je kunt zien is deze lipstick erg doorzichtig. Het voegt net dat beetje kleur toe aan de lippen maar een hele hoop hydratatie.


Dr. Hauschka Rouge Powder 03 €16.95
This Dr. Hauschka Rouge Powder in number 03 has got the perfect "I'm blushing naturally" kinda look to it. It comes in this handy compact with a mirror and a brush. I always prefer using my own brushes but when you're out and about this brush does come in handy.

Deze Dr. Hauschka Rouge Powder in nummer 03 heeft het perfecte "Ik heb een natuurlijk blosje" kleur. Hij komt in een handig doosje met spiegel en kwast. Ik gebruik altijd liever mijn eigen kwasten maar als je die niet bij de hand hebt is dit kwastje erg handig.


Dr. Hauschka Lipliner 03 €11.50
This lip liner has such a gorgeous color. And the formulation of this lip liner is amazing, super creamy and not drying in the lips at all.

Dit lippotlood heeft een elegante kleur. Hij is heel creamy en droogt de lippen niet uit. Twee belangrijke eigenschappen van een lippotlood als je het mij vraagt.

Dr. Hauschka Lip Swatches
As you can see I swatched the lipstick on the left, theliner on its own in the middle and to the right I swatched both the liner and the lipstick on top.

Zoals je hier kunt zien heb ik de lipstick links geswatched, de liner in het midden en rechts zie je de liner met de lipstick samen.


Dr. Hauschka Foundation 02 Almond €21.50
This foundation is seriously amazing. I could hardly see it on the skin! I would say it has a light to medium coverage but it's buildable to a heavier coverage. The only thing I would say about this is that it oxidizes so it turns a bit darker when working it in to the skin. So keep that in mind when choosing a color.

Deze foundation is echt geweldig! Je ziet hem nauwelijks op de huid! Het heeft een lichte tot medium dekking maar het is op te bouwen tot een zwaardere dekking. Het enige wat ik wel zou zeggen over deze foundation is dat hij oxideert wanneer je het in de huid masseert. Ik zou daar dus wel rekening mee houden  wanneer je een kleur uitkiest.

Dr. Hauschka Foundation 02 Almond Swatch
I swatched the right side of my hand, and as you can see, it's hardly detectable on the skin! Totally in love with this foundation!

Ik swatchte de rechterkant van mijn hand, en zoals je kunt zien is de foundation nauwelijks zichtbaar op de huid! Ik ben helemaal verliefd op deze foundation!

Dr. Hauschka Volume Mascara €17.95
This mascara is everything! It gives so much volume to the lashes and catches every single lash. Absolutely love this mascara. And the fact that it's a non-chemical one makes me even happier. I mean, nobody wants chemicals so close to their eyes right?

Deze mascara is fantastisch! Hij heeft zoveel volume aan de wimpers en dekt elk wimpertje. Ik ben dol op deze mascara. En het feit dat het er één is zonder chemicaliën maakt mij nog gelukkiger. Ik bedoel, wie wilt nou chemische zooi zo dicht bij de ogen?Dr. Hauschka has surprised me yet again. Dr. Hauschka has proven to me that beautiful products can be made without using harsh chemicals. It does reflect in the price, but see it as an investment to your health.
What is your favorite Dr. Hauschka product?
 
Ook nu heeft Dr. Hauschka mij blij verrast. Dr. Hauschka bewijst dat je prachtige producten kunt creëren zonder chemicaliën toe te voegen. Dat kost wat, maar zie het als een investering in je gezondheid. 
Wat is jouw favoriete Dr. Hauschka product?Follow me around! Bloglovin' | Instagram | Facebook | Twitter|
.