Giveaway: MAC Lipstick Of Your Choice!

MAC Cosmetics Lipstick Giveaway
You all know I love to make my readers happy, and one way to do that is have a whole lotta giveaways on my blog! When I told you guys I won a MAC lipstick of my choice, I promised you guys I would have a similar giveaway on my blog. And here it is! As of now, you can win a MAC Cosmetics Lipstick of YOUR choice! Want to know how? Keep readin'!

Jullie weten allemaal dat ik het geweldig vind om mijn lezers blij te maken. En één manier om dat voor elkaar te krijgen is een hoop winacties te houden op mijn blog! Toen ik vertelde dat ik een MAC lipstick had gewonnen, beloofde ik een soortgelijke winactie voor jullie te houden op mijn blog. Hier is tie dan! Je kan nu een MAC Cosmetics Lipstick NAAR KEUZE winnen! Benieuwd hoe? Blijf lezen!


MAC Cosmetics Lipstick Giveaway
To have a chance of winning a MAC Lipstick of your choice, here's what you need to do:
Om kans te maken op een MAC Lipstick naar keuze, dien je het volgende te doen:

You can enter this giveaway until Sunday the 28th of February!
Good luck!


Je kunt meedoen aan deze winactie t/m zondag 28 februari!
Heel veel succes!


 
.