What's in my Labor and Delivery Hospital Bag

What's in my Labor and Delivery Hospital Bag
I'd really like to give birth at home this time. I've had some minor complications during my past two deliveries, so I had to deliver in the hospital. But this time around I thought it would be nice to have this baby at home, without 287472 people walking in and out of the delivery room. But just in case something goes wrong, I packed my Labor and Delivery Hospital Bag anyway. Want to see what I've packed for me and the baby? Keep readin'!

Ik zou heel graag thuis willen bevallen dit keer. Er gingen wat kleine dingen mis tijdens mijn eerste 2 bevallingen waardoor ik in het ziekenhuis moest bevallen, maar dit keer leek het me fijn om thuis te bevallen. Thuis lopen er niet 874284 verschillende mensen de verloskamer in en uit. Maar mocht er onverhoopt iets mis gaan waardoor ik toch naar het ziekenhuis moet, heb ik vast mijn zogenoemde "vluchtkoffer" ingepakt. Benieuwd naar wat ik heb ingepakt voor de baby en mijzelf? Lees dan gauw verder!

Labour Hospital Bag
In my previous Pregnancy Update I told you guys that I wanted a Longchamp Shopper to use as a diaper bag and I finally got it! I'll be sharing "the trick" I mentioned in that post soon, when I'll be doing a 'What's in my Diaper Bag' blog post. But for now, I get to use it as my Hospital Bag. Can you believe all of this fits in to that one bag?

In mijn vorige Zwangerschapsupdate vertelde ik al dat ik graag een Longchamp Shopper wilde hebben om te gebruiken als luiertas. En ik heb 'm eindelijk! Het "trucje" waarmee ik 'm omtover tot luiertas zal ik binnenkort delen in een "Wat zit er in mijn Luiertas" artikel. Maar voor nu kan ik 'm gebruiken als vluchttas. Moet je kijken hoeveel er in de tas past!


I packed two sets of pajamas. And some sets of clean underwear of course, which I'll spare you. I got these pajamas on sale from Women's Secret. The fabrics are super soft, and I love the fact that the shirt has buttons so I can open it up when breastfeeding.

Ik heb twee setjes pyjama's ingepakt. En natuurlijk wat katoenen ondergoed en voedingsbeha's, waarvan ik jullie de  foto besparen... Deze pyjama kocht ik in de aanbieding bij de V&D, het is van het merk Women's Secret. De stoffen zijn heerlijk zacht en de knoopjes in het shirtje vond ik ideaal voor het geven van borstvoeding.

Primark Pajamas
These pajamas I got from Primark. These pants are sooo soft. I paired it with this simple off white shirt.

Deze pyjama kocht ik bij de Primark. Die broek is zooo zacht! Ik combineerde het met dit gebroken witte shirtje.

Toiletries
I got this super handy toiletry bag from Primark as well. Love that it's got multiple compartiments and a hook to hang it in the shower. In the top pouch I packed the necessary stuff like deodorant, -travel-toothbrush and toothpaste. I also packed a little bottle of Lush Comforter Shower Cream, which is a deliciously smelling combination between a shower gel and a cream. In the bottom pouch I packed my Clinique face lotion, some cotton pads, Human+Kind face cream and a tube of hand cream.

Ik vond dit superhandige toilettasje bij de Primark. Ik vind de verschillende compartimenten ideaal. Ook zit er een haakje aan zodat jet het in de douche kunt ophangen. In het bovenste tasje heb ik de noodszakelijjke spulletjes opgeborgen zoals deodorant, tandpasta en een reistandenborsteltje. Verder heb ik een klein flesje Lush Comforter Shower Cream ingepakt. Dat is een combinatie tussen een douchegel en een crème. Heerlijk spul! In het onderste tasje heb ik mijn Clinique gezichtslotion en wat wattenschijfjes ingepakt. Ook deed ik er mijn Human+Kind gezichtscrème en een tube handcrème in.

H&M Robe
This robe I got from H&M  to easily cover myself when needed.

Deze ochtendjas van de H&M heb ik ingepakt om mezelf gemakkelijk snel te kunnen bedekken wanneer nodig.

Baby's First Outfit
And this is our baby boy's first little outfit! I think it's so cute and I can't wait to see him in it!

En dit is ons mannetje zijn eerste outfit! Ik vind 'm zo schattig en kan niet wachten hem er in te zien.


I packed a second outfit just in case the first one would get dirty before we went back home.

Ik heb een tweede pakje ingepakt voor het geval het eerste pakje vies wordt voordat we naar huis gaan.

Swaddle Me Blanket
I found this "Swaddle Me" blanket on sale and I've read some great things about it. I thought it would be nice to give it a go in case he can't sleep or something.

Ik vond deze "Swaddle Me" inbakerdoek in de aanbieding en ik heb er hele goede verhalen over gelezen.Het leek me wel handig om mee te nemen voor als hij niet goed kan slapen omdat hij beweeglijk is o.i.d. 


I've also packed a bottle of water and a bag of dates to have on hand during labour. His little blanket and snuggle suit are in his car seat, so they're ready to go as well. I can not wait for the big day! I hope you found this helpful and maybe use it as a guide for when you'll be packing your Labor/Delivery Hospital Bag! If you want to be the first to know about the birth of our little boy make sure to follow me on social media! I've put the links down below! <3

Ook heb ik een fles water en een zakje dadels ingepakt zodat ik dat bij de hand heb tijdens de bevalling. Zijn dekentje en skipakje heb ik in de autostoel gedaan, dus die zijn ook direct mee te nemen. Ik kan niet wachten op de grote dag! Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad en misschien kunnen gebruiken bij het inpakken van jouw Vluchtkoffer/ Ziekenhuistas! Als je op de hoogte gehouden wilt worden van wanneer de kleine man geboren is, volg me dan op social media! Ik heb de links hieronder geplaatst! <3


Follow me around! Bloglovin' | Instagram | Facebook | Twitter|
.