Review & Swatches: MAC Brave Lipstick

MAC Brave Lipstick Review
Remember when I said I won the MAC Relentlessly Red Lipstick? Guess what! I just won another! I love these giveaways and I'm planning to do a MAC giveaway of my own soon! So stay tuned for that :) This time I chose the gorgeous color Brave. Like I said in my post about the Honeylove and Soar lippies by Mac; you don't have to like Kylie Jenner to love her makeup. And I LOVE her lip colors. This is a typical Kylie shade/90's shade. Want to know more about this lipstick? Keep readin'!

Weet je nog dat ik vertelde dat ik de MAC Relentlessly Red Lipstick won? Ik won er weer één! Dit keer won ik 'm bij een winactie van kimterstege.nl. Ik vind het superleuk om mee te doen met winacties en ben van plan binnenkort zelf een MAC lipstick naar keuze te verloten onder mijn lieve lezers! Hou mijn blog hiervoor in de gaten! Deze keer koos ik voor de kleur Brave. Zoals ik zei in mijn artikel over de Honeylove en Soar lipkeurtjes van MAC; je hoeft Kylie Jenner niet leuk te vinden om van haar make-up te houden. En ik vind haar lipkleurtjes altijd zo mooi! Dit is ook zo'n typische Kylie Jenner / jaren 90 kleur. Wil je meer weten over deze lipstick? Lees dan gauw verder!


MAC Brave Swatches
This shade is described as a pink-beige with white pearl. The white pearl part to me, is just the very slight sheen it has, as it's a Satin finish. This is one of those 'your lips but better" shades. It can be worn more sheer (left swatch), or more opaque (right swatch). Ever since I got this shade I've been wearing it non-stop. It feels super smooth on the lips, and like all MAC lipsticks, I love the smell.

Deze kleur is beschreven als een roze-beige met witte parelmoerglans. Ik zie wel een subtiele glans, omdat het een Satin finish is, maar geen parelmoer. Dit is echt zo'n "je natuurlijke lipkleur maar net iets mooier" lipstick. Je kan het wat minder fel dragen (linkerswatch) en wat dieper van kleur (rechterswatch). Sinds ik deze lipstick in mijn bezit heb, heb ik bijna niets anders gedragen. Het voelt ook heel fijn op de lippen, en net als met alle MAC lipsticks vind ik de geur heerlijk!

MAC Soar & Brave Combination Swatch
But the very best part of this lipstick is when you combine it with the MAC Soar Lip Pencil. These two colors work beautifully together. Seriously, check that color out. Left you see a swatch of the Soar Lip Liner on it's own. Right is the swatch of Brave lipstick on top of the Soar Lip Pencil. Seriously. This makes my heart beat faster. You NEED to try this combo!

Maar het allerbeste deel van deze lipstick wordt zichtbaar wanneer je het combineert met de MAC Soar Lippotlood. Deze twee kleuren passen zó goed bij elkaar. Even serieus, kijk die kleur! Links zie je een swatch van de Soar lippotlood op zichzelf. Recht een swatch van de lippotlood met Brave erboven op. Even serieus?! Hier gaat mijn hart sneller van kloppen. Deze kleurencombo móet je proberen!

MAC Brave Lipstick Review
I think it's save to say that the MAC Brave lipstick is a hit for me. I love the color, I love the finish, I love the look. Especially for Fall. And the combination with Soar Lip Pencil just makes it even better for me.

Ik denk dat het duidelijk is dat de MAC Brave Lipstick een hit is voor mij. Ik vind de kleur mooi, de finish en de look die het geeft. Vooral tijdens de herfst. En de combinatie met de MAc Soar Lip Pencil maakt het alleen maar mooier voor mij.


What do you think about the 90's/ Kylie Jenner lip color?

Wat vind jij van de 90's/ Kylie Jenner lipkleur?  

Follow me around! Bloglovin' | Instagram | Facebook | Twitter|
  

.