Pregnancy Update: The Last Month!

Pregnancy Update: Last Month!
I can not believe there are only 4 weeks left befor my due date! Well, my daughter came two weeks early so it might even be 2 weeks! I'm super excited to meet our little boy and hold him in my arms. It's been a while since I've posted my last Pregnancy Update so I have a lot to tell you guys!

Ik kan nauwelijks geloven dat ik over 4 weken ben uitgerekend! Nou ja, mijn dochter kwam 2 weken te vroeg, dus het zou zelfs over 2 weken zover kunnen zijn! Ik kan niet wachten om onze kleine man te ontmoeten en 'm vast te houden. Het is even geleden dat ik mijn laatste Zwangerschapsupdate plaatste, dus ik heb een hoop te vertellen!Paint Samples
We've been super busy with the nursery room. And when I say we, I mean my father in law and husband. But the stupid thing is, we've painted the walls a certain color and now I think it's too bright. It should be a a tiny bit flatter if that makes any sence. It must be my nesting instincts or me being a total perfectionist but I just can't shake it off. Whenever I walk in to the room I imidiately look at that color and it just bothers me. I'm actually thinking about repainting the room. I wanted to do a nursery room reveil here on my blog and show you guys the end results but I just can't seem to get myself to share it with the world untill it's perfect! It made so much more sence in my head, writing it down like this makes me sound crazy. Which I really am... So there's that. anywho, I'll keep you posted for when it's finished!

We zijn de afgelopen tijd heel druk geweest met het in orde maken van de babykamer. En als ik 'we'  zeg, bedoel ik mijn schoonvader en man. Maar het stomme is dat de muren nu geverfd zijn en ik de kleur iets te fel vind. In mijn hoofd was de kleur wat doffer. Het zal wel de nesteldrang zijn of het feit dat ik hartstikke perfectionistisch ben, ben ik kan het niet loslaten. Elke keer als ik de kamer in loop erger ik me aan de kleur. Ik ben serieus aan het overwegen om het opnieuw te verven. Ik wilde de babykamer delen op mijn blog wanneer hij af was maar ik krijg het niet over mijn hart om het hier te plaatsen terwijl het niet perfect is! Oké, het klonk veel logischer in mijn hoofd... Nu ik het zo lees klink ik een beetje gestoord. Nou ja, dat ben ik ook een beetje, dus dan is dat ook meteen uit de wereld geholpen. Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte, wanneer het af is!I absolutely LOVE feeling my baby move around in my belly. It might sounds a bit strange but I actually feel like I get to know him through his movements. For instance when I put my warm hand on his little bum, he pushes himself in to my hand to feel the warmth. My husband loves getting massages and being tickled on the head and my son is the same way. Whenever I accidentally tough my sons back he immediately pulls up his shirt so I can tickle him on his back. And when I was pregnant with him, he did the exact same thing as his little brother but with his head. He actually had to be turned upside down while I was pregnant because he didn't naturally do it himself. I'm convinced that he didn't turn because he loved the feeling of me rubbing his head everytime. So I know this little baby loves to be touched as well, which I think is super cute!

Ik vind zo'n fijn gevoel om mijn baby'tje te voelen bewegen in mijn buik. Het klinkt misschien vreemd maar ik heb serieus het gevoel dat ik hem leer kennen door zijn bewegingen. Wanneer ik bijvoorbeeld mijn warme hand op zijn kleine billetjes leg, duwt hij zichzelf naar de warmte van mijn hand. Mijn man is dol op massages en om gekriebeld te worden op zijn hoofd of rug bijvoorbeeld, en mijn zoon is net zo. Wanneer ik mijn zoon per ongeluk op zijn rug aanraak trekt hij meteen zijn shirt omhoog zodat ik erbij kan om 'm te kriebelen. En toen ik zwanger was van hem, deed hij precies hetzelfde als zijn broertje maar dan met zijn hoofdje. Hij moest zelfs gedraaid worden tijdens de zwangerschap omdat hij dat niet uit zichzelf deed. En ik ben er serieus van overtuigd dat hij zo is blijven liggen omdat hij het zo fijn vond dat hij steeds over z'n bolletje geaaid werd. Dus dit geeft mij het idee dat de kleine man in mijn buik ook houdt van gekriebeld worden. Dat vind ik zó schattig!


Most of the preparation for the baby is done, and I can't wait to show you guys some awesome stuff I got for the baby! But there are still a couple of things I need to get before the baby arrives which actually gives me anxiety thinking about not having them in the house before the baby arrives. They are little things, like a diaper bag. Well, I hate diaper bags so I heard a friend of mine saying she used a Longchamp shopper as a diaper bag which I thought was brilliant! I have a fantastic trick up my sleeve to make it perfect to use as a diaper bag but I'll show you that soon! Other than that I need hooks for the bag to hang on the pram, a cover for the car seat and adaptors to click the car seat on to the pram. Small things, I know, but unless they're here, I keep feeling that I'm not ready for the baby. And OMG my house. I see filth everywhere. I felt like this during the end of both of my previous pregnancies. I want to take the whole house down and start from scratch. I feel like nothing is organized or really clean. But I hardly sleep so i'm always tired and whenever I do just a little bit too much I can hardly walk because of the pain in my pelvis. So I'll have to tackle one thing at a time, which isn't my strongest point. I like to do things all at ones, but my body just isn't cooporating with me. 

Het grootste deel van de voorbereidingen voor de baby zijn zo goed als klaar. En ik kan niet wachten jullie het één en ander te laten zien! Maar er zijn nog wat kleine dingetjes die ik in huis wil hebben voordat de baby er is. Het zijn kleine dingen zoals een luiertas. Nou ja, ik vind luiertassen over het algemeen vreselijk dus toen een vriendin vertelde dat ze een Longchamp shopper als luiertas gebruikte vond ik het een briljant idee! Ik heb een geweldig trucje om het tot een ideale en praktische  luiertas om te toveren maar dat laat ik jullie binnenkort zien! Behalve de luiertas heb ik nog een tassenhaak nodig om de luiertas aan de kinderwagen op te hangen, een autostoelhoes en adapters om de autostoel op de kinderwagen te kunnen bevestigen. Het zijn kleine dingen, ik weet het, maar zolang ik ze niet in huis heb voordat de baby er is heb ik het gevoel niet klaar te zijn voor de baby. En OMG, mijn huis... Ik zie overal viezigheid en een ongeorganiseerde bende. Ik had ditzelfde gevoel aan het eind van beide zwangerschappen hiervoor. Ik wil serieus het liefst hele huis leeghalen en opnieuw beginnen. Ik heb het gevoel dat níets georganiseerd is, of echt goed schoon is. Maar ik slaap nauwelijks dus ben altijd moe, en wanneer ik überhaupt ook maar iets te veel doe, kan ik erna nauwelijks lopen van de pijn in mijn bekken. Ik zou dus iedere keer iets kleins aan moeten pakken waar ik niet zo goed in ben. Ik hou er van om alles in één keer aan te pakken zodat ik resultaat zie maar mijn lichaam werkt gewoon even niet zo goed mee.

Lastly, I just want to say that I feel truely blessed to be able to carry another child. And I don't take this blessing for granted. I know there are a lot of women out there, including some lovely followers of mine that aren't able to conceive for whatever reason. I just wanted to say that I really think about you and pray for you regularly <3

Tenslotte wil ik nog zeggen dat ik me echt gezegend voel dat ik voor de derde keer een kindje mag dragen. En ik neem dat echt niet voor lief. Ik weet dat er een hoop vrouwen zijn, waaronder een aantal lieve volgers, die om wat voor reden dan ook niet zwanger kunnen worden. Ik wilde even laten weten dat ik regelmatig aan jullie denk en voor jullie bid <3 


Follow me around! Bloglovin' | Instagram | Facebook | Twitter|


.