Lush Winter Collection 2015

Lush Winter 2015 Collection

It's my favorite Lush-Time of the year! The new Winter Collection is available in stores and I had a sniff and a try. Want to know what my favorite Lush Winter 2015 products are? Keep readin'!

Mijn favoriete Lush-Tijd van het jaar is aangebroken! De nieuwe Winter Collectie is nu beschikbaar in de winkels en ik heb heb het één en ander besnuffeld en uitgeprobeerd. Benieuwd naar mijn favoriete producten uit de Lush Winter collectie van 2015? Lees dan gauw verder!


Lush Snow Fairy
I was super excited to see that Snow Fairy is back again! I tried this ultra sweet showergel called 'Snow Fairy' last year and ever since the day I ran out, I couldn't wait for it to come back. I think this had one of those scents that you either really love or hate. And I LOVE it!

Ik was zó blij om te zien dat Snow Fairy weer terug is! Ik probeerde de ultra zoete showergel genaamd 'Snow Fairy' vorig jaar uit, en sinds het flesje leeg is kon ik niet wachten tot het weer terug kwam. Ik denk dat deze showergel echt een luchtje heeft wat of helemaal fantastisch vindt of helemaal niks vindt. Ik vind 'm fantástisch!

Lush Baked Alaska
This huge snowball is such a fun product as well. As you can see the inside is super bright and colorful. It smells super fresh and citrusy, made to instantly wake you up in the morning.

Deze mega sneeuwbal is ook zo'n leuk product. Zoals je ziet is de binnenkant super fel en kleurrijk. Het heeft een heerlijk frisse citrusachtige geur, gemaakt om je op te peppen in de ochtend.

Lush Sparkling Pumpkin
If you're more in to those warmer scents you're going to love the Sparkling Pumpkin Bubble Bar. This Bubble Bar is perfect for your warm bubble baths after being in the cold all day. It's got a very spicy yet fruity scent, a true Fall product.

Als je meer van de wat warmere geuren houdt, is de Sparkling Pumpkin Bubble Bar echt wat voor jou. Deze Bubble Bar is perfect om in een heerlijk warm bad te doen, waar je lekker van geniet na een dagje in de kou te hebben gelopen. Het heeft een heerlijk kruidige maar frisse geur. Een echt herfst geurtje.

Lush Yog Nog
If you like soap but you don't like the dry feeling it leaves on your skin, you HAVE to try Yog Nog. Yog Nog is is a delicious smelling (and feeling!) soap which is inspired by the Canadian and American Eggnog. But since it contains yogurt, they've named their new baby Yog Nog. And the smell.... OMGGG Everytime I smell this soap my mouth just starts to water and I want to take a bite. Seriously. It smells sooo good!

Als je van zeep houdt maar niet van de droge huid die je er van kunt krijgen, móet je Yog Nog proberen. Yog Nog is een zeep die heerlijk ruikt én heerlijk aanvoelt. het is geïnspireerd op het Canadees en Amerikaans drankje Eggnog. Maar er zit ook yoghurt in, dus heet dit nieuwe kindje van Lush Yog Nog. En de geur.... OMGGG! Ik krijg er serieus elke keer als ik er aan ruik watertanden van. Mijn eerste impuls is om er een hap van te nemen. Gelukkig kan ik het nog net weerstaan... 


Lush Magic Wand
Isn't this Magic Wand Bubble Bar the cutest! It immediately reminded me of my little girl. She loves everything pink and glittery and girly. But I know I could enjoy a nice bubble bath with this reusable bubble bar myself! You can actually reuse it up to about 10 times!

Hoe schattig is deze Magic Wand Bubble Bar?! Ik moest direct aan mijn kleine meid denken toen ik 'm zag. Ze is gek op alles wat roze en glitterig is. Maar ook ik zou absoluut kunnen genieten van een heerlijk schuimbad met deze herbruikbare Bubble Bar. Je kunt 'm tot wel 10 keer gebruiken!

Lush Comfort and Joy
Like every year, there are some amazing new Winter Gift Boxes. I was lucky enough to've been gifted this gorgeous Comfort and Joy Gift Box by Lush. It broke my heart having to tear open up the packaging. I tried to open it as neatly as possible. I love the Moroccan tiles on there! And the colors! Absolutely stunning. I actually kept the wrapping and thinking about what fun ways to reuse it. Very Lush-like hey! I might cover a blanc canvas with it or something. But what's even better than the outside is the inside! It contains the most delicious products which I keep going back to to smell ones again. And again.

Zoals elk jaar, zijn er ook dit jaar weer geweldige Winter Cadeau Boxen. Ik had het geluk deze prachtige Comfort and Joy Cadeau Box te mogen ontvangen van Lush. met pijn in mijn hart probeerde ik zo voorzichtig mogelijk het cadeaupapier er af te halen om bij de producten te kunnen. Ik ben verliefd op die Marokkaanse tegeltjes print! En de kleurtjes! Echt heel erg mooi. Ik heb het cadeaupapier bewaard en ben aan het bedenken hoe ik het kan hergebruiken. Vind ik toch wel behoorlijk Lush van mezelf! Ik bedacht me dat het misschien leuk zou zijn om zo'n tegeltje op een canvasdoekje te plakken. Maar ik ben er nog niet helemaal over uit. Maar wat nog leuker is dan de verpakking is de inhoud! Dit doosje bevat de heerlijkste producten met de lekkerste geurtje. Ik blijf er aan snuffelen.If you follow me on Instagram and Facebook, you've probably seen this picture before. These are the yummy products that are inside the Comfort and Joy box. Oh except for the Fairy Dust, which is the cutest product! It actually looks like fairy dust, it's all pink and glittery but it smells deliciously sweet. My daughter keep coming back for a little Fairy Dust on her hands. Super cute! If you want to see a review of any of these products feel free to let me know in the comments down below!


Als je mij op Instagram en Facebook volgt, heb je deze foto vast voorbij zien komen. Dit zijn de heerlijke producten die in de Comfort and Joy box zitten. Oh, behalve de Fairy Dust, wat trouwens een super schattig product is! Het is een soort glitterig, roze poedertje wat heerlijk zoet ruikt. Mijn dochter blijft terugkomen voor een beetje Fairy Dust op haar handjes. Super lief! Als je een review wilt zien van één of meer van deze producten, laat het me dan vooral weten in de reacties!


Have you tried any of the Lush Winter products yet? Or which one would you like to try?

Heb jij al één van de Lush Winter producten geprobeerd? Of welke zou je graag willen proberen?

Follow me around! Bloglovin' | Instagram | Facebook | Twitter|.