Pregnancy Tips: Avoiding Stretch Marks And Itchy Skin


Avoiding Itchy Skin and Stretch Marks during Pregnancy
Since my belly is getting bigger by the second, I'm doing everything I can to -hopefully-  avoid stretch marks and itchy skin that comes along with it. I've been able to keep stretch marks at bay during this pregnancy, so I really hope the products I use will keep doing their job right up until the end. Want to know more about my pregnant belly care regime? Keep readin!

Aangezien mijn buik met de seconde groter lijkt te worden, doe ik er alles aan om striae en de bijbehorende jeukende huid te voorkomen. Tot nu toe heb ik geen (nieuwe) striae bij gekregen tijdens deze zwangerschap, dus ik hoop dat de producten die ik gebruik hun werk blijven doen tot het einde. Benieuwd naar mijn zwangere buik verzorgingsregime? Blijf lezen!Human+Kind In-Shower Moisturiser €12.95
I've been looking for a chemical free substitute of my Nivea In-Shower Moisturiser for a while. So when I got sent this natural version from Human+Kind I was so happy! I've been using it every morning for the past couple of months now, and I'm still very much in love with it. I love the fact that it can be used in the shower so it's super quick, super easy and it leaves my skin feeling silky and soft.

Ik was al een tijdje op zoek naar een chemicaliën-vrije vervanging voor mijn Nivea In-Shower Moisturiser. Dus toen ik deze natuurlijke variant van Human+Kind ontving was ik helemaal happy! Ik gebruik het nu al een aantal maanden en ben er nog net zo verliefd op. Heerlijk dat je het zo onder de douche kunt gebruiken, dus het is super snel, super makkelijk en mijn huid wordt er heerlijk zijdezacht van.

Human+Kind In-Shower Moisturiser Review
As you can see here, it's got a very thick consistancy which makes it perfect for applying on wet skin. Just rinse it off and your left with super soft skin.

Zoals je kunt zien is de lotion behoorlijk dik. Dat maakt het ideaal om op de natte huid aan te brengen. Even naspoelen en je hebt een heerlijk zacht velletje.


Human+Kind Body Soufflé €14.95
After I use the In-Shower Moisturiser, well, in the shower, I dry my skin and apply some of this delicious Human+Kind Body Soufflé. When I saw this in the store I just couldn't resist trying it. As you know I'm pretty much obsessed with everything I've ever tried by Human+Kind, so I knew the chances of me getting dissapointed in this product would be minimal.

Nadat ik de In-Shower Moisturiser heb gebruikt, onder de douche (duh), gebruik ik na het afdrogen wat van deze heerlijke Human+Kind Body Soufflé. Toen ik dit potje in de winkel zag staan kon ik het gewoonweg niet weerstaan te kopen. Zoals jullie weten ben ik eigenlijk gewoon geobsedeerd door alles wat ik ooit heb geprobeerd van Human+Kind, dus ik wist dat de kans erg klein was dat ik teleurgesteld zou worden. 

Human+Kind Body Soufflé Review
And truely guys, this is just another brilliant product! It's light, it's airy, it smells amaaazing and last but not least it truely nourishes the skin without it leaving the skin feeling tacky. I've been using this for a couple of months now on my breasts, belly, bum and upper legs. I don't bother with my arms and legs, because I already applied the In-Shower Moisturiser on those.

En serieus, dit is gewoon wéér een heerlijk product! Het is licht, het is luchtig, het ruikt hééérlijk en je huid voelt echt heerlijk zacht en gevoed zonder dat het plakkerig wordt. Ik gebruik het nu al een paar maanden op met name mijn borsten, buik, billen en bovenbenen. Mijn armen en benen smeer ik niet in omdat die al voldoende zijn verzorgd door de In-Shower Moisturiser.

Weleda Pregnancy Oil €16.49
Now I admit, this bottle doesn't look as cheerfull as the Human+Kind products, but I'm telling you, this book shouldn't be judged by it's cover. This is some serious hardworking stuff. I used to apply pure argan oil which my sister got me from Morocco every single night. Now I'm nearly out of it, I'm being even more frugal with it. So since a couple of weeks I've been using this 100% natural Pregnancy Oil I got sent from Weleda. The combination of sweet almond oil and wheat germ oil help strengthening the skin while deep moisturizing and keeping the skin supple. There have been test records shown that this stuff makes the appearance of excisting stretch marks less visible with 33%! Sounds great huh!

Nu geef ik toe dat dit flesje er niet zo gezellig uit ziet als de Human+Kind producten, maar bij dit juweeltje zit de schoonheid van binnen. Dit is een serieus hardwerkend goedje. Ik gebruikte eerst elke avond pure argan olie welke mijn zus uit Marokko had meegenomen. Nu dat flesje bijna op is, ben ik er heel zuinig mee. Daarom gebruik ik nu sinds een aantal weken deze 100% natuurlijke Zwangerschapsolie die ik van Weleda ontving. De combinatie van zoete amandelolie en tarwekiemolie, zorgen ervoor dat de huid intensief gevoed wordt en herstelt. Arnica-extract bevordert de doorbloeding van de huid en verbetert de elasticiteit van het huidweefsel. Dit houdt de huid mooi soepel. Er zijn testresultaten waarbij gebleken is dat striae met wel 33% minder zichtbaar was na gebruik van deze Zwangerschapsolie! Klinkt geweldig toch?

Weleda Zwangerschapsolie Review
A little goes a long way with this product. I use it every night, and only use a total of about 10 drops to  gently massage my belly, breasts, upper legs and bum. It leaves the skin feeling super nourished and less tight and itchy. Seriously love this stuff.

Je hebt maar een klein beetje nodig hiervan. Ik gebruik in totaal zo'n 10 druppels per keer om mijn buik, borsten, billen en bovenbenen voorzichtig te masseren. Mijn huid voelt hierdoor heel erg gevoed en minder strak en jeukerig. Een nieuwe favoriet!This is everything I use to avoid stretch marks and itchy skin during pregnancy! I hope this was usefull for you pregnant ladies out there, and even the non-pregnant ladies could enjoy these products! Winter is coming which means dry skin is coming for us all! Have you ever tried these Human+Kind or Weleda products?

How do you try to avoid Stretch Marks? Share your tips in the comments!

Dit waren de producten die ik gebruik om striae en een jeukende huid te voorkomen tijdens mijn zwangerschap! Ik hoop dat alle zwangere dames hier wat aan hebben! En voor de niet-zwangere dames is dit natuurlijk ook handig aangezien de winter er aan komt! En winter = een droge huid. Heb jij wel eens deze producten van Human+Kind of Weleda geprobeerd?

Hoe probeer jij striae te voorkomen? Deel je tips in een reactie!


.