Review: Benefit Porefect Trio

Benefit Porefect Trio Review
A couple of weeks ago I was lucky enough to win these three products from Benefit Cosmetics. The Porefessional Primer, License to Blot and Agent Zero Shine are supposed to make your skin look POREfect. I put them to the test. Want to know what I think? Keep readin'!

Een aantal weken geleden had ik het geluk deze drie producten te winnen van Benefit Cosmetics. De Porefessional Primer, License to Blot en Agent Zero Shine zouden je huid POREfect maken. Oftewel; je poriën/huid zou er geweldig uit gaan zien. Benieuwd hoe ik erover denk? Blijf lezen!Benefit Porefessional License to Blot
This made me so curious! It's nothing like I've ever seen. It's a twist up stick that you can apply directly to your skin and even on top of your makeup. It's designed to mattify the skin and reduce the appearence of pores. It's colorless so you could even use it on it's own, without any makeup! The triangle shape fits perfectly in those angles around the nose. I love using this in my T-zone area. It really does what it says. Even when appplied on top of foundation. Very impressive!

Hier was ik zó nieuwsgierig naar! Ik heb nog nooit een product als deze gezien. Het is een soort stick die je kunt opschroeven. Je kunt de stick direct op je huid aanbrengen of bovenop je make-up. Het is gemaakt om de zichtbaarheid van poriën te verminderen en de huid te matteren. Het geeft verder geen kleur af of iets dergelijks. Je zou het dus ook op zichzelf kunnen gebruiken zonder verder make-up aan te brengen! Het driehoekige vorm van de stick past precies in de hoekjes rondom je neus. Ik gebruik dit product het liefst op mijn T-zone. Het doet echt wat het zegt, zelfs wanneer je het aanbrengt bovenop je foundation. Ik ben erg onder de indruk!  

Benefit Porefessional Primer

I've raved about this Porefessional Primer in a different post which I'll link here. Still very much in love with it, and happy to have won a new tube of this gem!

Ik heb mijn enthousiasme eerder in een ander artikel gedeeld voor de Porefessional Primer. Je kunt dat artikel hier vinden. Ik ben nog steeds erg verliefd op, en ben erg gelukkig met mijn nieuwe tubetje!

Benefit Agent Zero Shine
This is such a handy dandy little product! It's the Agent Zero Shine blotting powder, perfect for on the go. It comes with the cutest little twist-up brush, and a lid to pour the powder in. You just swirl the brush around in the lid and apply to the areas that you don't want any shine. I really makes the skin matte. I don't use it all over. I only use it on the areas of my face where I don't want the oily "pregnancy glow". Love to throw it in my bag for touch ups.

Dit vind ik zo'n handig product! Het is de Agent Zero Shine matterende poeder. Ik vind 'm echt perfect voor onderweg. Je krijgt er een superlief kwastje bij wat je omhoog "schroeft", en in het dekseltje giet je wat poeder om te gebruiken. Je draait het kwastje simpelweg in het deksel en brengt het poeder aan op de te matteren huid. Het maakt de vettere huid echt mat. Ik gebruik het niet over mijn hele gezicht, alleen op de plaatsen waar ik geen vette "zwangerschapsgloed" wil. Ideaal om in mijn tas te gooien om mijn make-up bij te poederen.The Benefit Porefect Trio really does get you the result of less obvious pores. I'm really happy with these products and would definitely repurchase License to Blot, Porefessional Primer and agent Zero Shine when I run out.

De Benefit Porefect Trio zorgt inderdaad voor een mooie huid met optisch kleinere poriën. Ik ben echt blij met deze producten, en zou dan ook zowel de License to Blot, Porefessional Primer en Agent Zero Shine opnieuw aanschaffen als ze opraken.

Which one of the three is your favorite?

Welke van de drie is jouw favoriet?


.