Human+Kind Giveaway Winner!

Human+Kind Giveaway
Ladieeeesss aaaand Gentlemeeeeen! We have a winner! Curious to see if YOU won? Keep readin'!

Dames en heren we hebben een winnaaaaaar! Benieuwd of JIJ hebt gewonnen? Blijf lezen!

 

Seriously, I couldn't choose between all the lovely entries. I'm thankful for every single one of my followers so I decided to enter all the names that have entered my giveaway in to a random name picker and let the computer choose a winner. And it did! And the winner iiiiiis....:

Ik kon serieus niet kiezen tussen al de deelnemers. Ik ben dankbaar voor een ieder van mijn volgers dus besloot ik alle deelnemende namen in te voeren in een willekeurige naam kiezer en liet de computer beslissen wie er had gewonnen. En dat heeft de computer gedaan! En de winnaar iiiiis....:

Winner Human+Kind Giveaway

CONGRATULATIONS SELMA! YOU WON!

GEFELICITEERD SELMA! JIJ HEBT GEWONNEN!


I really want to thank everyone for participating in the giveaway. I had so much fun with this giveaway that I decided to do another one very soon! It's going to be a great one! Stay tuned!

Ik wil iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de giveaway. Ik vond het zo leuk om een de giveaway te doen dat ik heb besloten om er zeer binnenkort nog één te houden! En de prijs? Die is geweldig! Hou het in de gaten!.