InstaDiary #9

InstaDiary #9
It's the 9th week of this year and I've had a fun but busy week. Want to see what I've been up to? Keep readin'!

Het is alweer de 9e week van dit jaar en het was een leuke maar drukke week. Benieuwd naar hoe mijn week er uit zag? Blijf lezen!

 

Lunch
On Monday I went to see a friend who gave birth to the cutest little baby girl, bless he. We were spoiled rotten by the new mom instead of spoiling her! And how cute are those Moroccan tea glasses!

Op maandag ging ik op kraamvisite bij een vriendin die bevallen is van een schattig klein poppetje. We waren zo verwend! We kregen allerlei lekkers aangeboden in plaats van dat de mama verwend werd! En hoe schattig zijn die Marokkaanse theeglaasjes?!

Healthy Cookies
I've been watching the new season from My Kitchen Rules and I found myself craving sweetest all day err day, so I thought I'd bake my healthy Cocoa Nibs & Almond Cookies. They were delicious and got me through a lot of hungry episodes.

Er is weer een nieuw seizoen van My Kitchen Rules begonnen  en ik kreeg continue trek in wat lekkers, dus bakte ik mijn gezonde en super lekkere koekjes met Cacao Nibs en Amandelen. Ik heb er heerlijk van genoten tijdens de afleveringen van MKR.

Lunch @ La Place
I had a lovely lunch with a dear friend of mine. We share a huge platter with all different kinds of salads wihich was amazing. We finally got a chance to catch up. <3

Ik heb heerlijk geluncht met mijn beste dinnetje bij La Place. We hebben een mega schaal met verschillende salades opgeschept en gezellig gedeeld. Even weer lekker bijgekletst <3

Sushiiii
Yesterday my husband and I had our monthly Date Night. We went for a lovely stroll, had some amazing Japanese food, and had an amazing time. I LOVE date night.

Gisteren hadden mijn man en ik ons maandelijks avondje uit. We hebben lekker gewandeld, heerlijk gegeten bij de Japanner en hebben het hartstikke gezellig gehad. Ik ben DOL op date night.


That was it for my week guys! As you can see it involved LOADS of food lol! I feel very blessed to be able to eat whatever I want. I'm very aware of the fact that lots of people in the wolrd don't have the same blessings as we have. And I'm very thankful for that. Love you guys loads! Hope to see you all tomorrow for a brand new blog post!

Dat was mijn weekje alweer! Zoals je kan zien bestond het voornamelijk uit eten lol! Ik voel me echt gezegend dat ik kan eten wat ik wil. Ik ben me heel bewust van het feit dat niet iedereen op de wereld met hetzelfde gezegend is. Ik ben daar erg dankbaar voor. Ik hoop jullie morgen weer terug te zien voor een splinternieuwe blogpost!
 


.