InstaDiary #8

InstaDiary #8
So another week has passed, and it was an amazing one. Want to see what I've been up to? keep readin'!

Er is alweer een week voorbij, en wat was het een geweldige week. Benieuwd naar wat ik heb uitgespookt? Blijf lezen!Disneyland Paris
We took the kids to Disneyland Paris for 3 days. We had an amazing time together, and I thoroughly enjoyed seeing those happy little faces of my kids. It absolutely filled my chest with joy the entire time. I feel so blessed to have the opportunity to make these lovely memories with my kids. <3 I took a lot of pictures to share with you guys in a blog post very soon!

We zijn 3 dagen naar Disneyland Parijs geweest met de kinderen. We hebben zo een fijne tijd gehad samen, en ik heb ik zo verschrikkelijk veel genoten van de blije gezichtjes van mijn kindjes. Ik voelde letterlijk mijn borst gevuld worden met blijdschap gedurende die dagen. Ik voel me zo gezegend dat we de mogelijkheid hebben om mooie herinneringen te maken met onze kinderen. <3 Ik heb heel veel foto's genomen om met jullie te delen in een blogpost binnenkort!

Sephora Binge
There was a shopping mall about 5minutes away from the Disney park, so I couldn't resist the urge to have a quick visit to the Sephora store since we don't have Sephora anymore in The Netherlands. I'll be sharing my goodies with you guys very soon!

Er is een winkelcentrum vlakbij het Disney park, dus ik kon het echt niet laten om héél snel de Sephora winkel in te glippen aangezien we hier in Nederland geen Sephora winkels meer hebben. Ik deel binnenkort mijn aankoopjes met jullie!

Tex/Mex Southwestern salad
I felt sooo bad for not uploading the blog post with the recipe for my tex/Mex Southwestern Salad! I know a lot of you guys have been waiting for the recipe and I´m so sorry! I was so sickever since we got back home. I normally have a couple of blog posts ready for these kind of circumstances but I used all of them the last time when I wasn´t feeling to good. -Note to self: make more back up blog posts!- I´m super proud of this recipe and the pictures so I  promise I´ll finish the post soon and finally share it with you guys!

Ik voelde me zooooo schuldig voor het feit dat ik het recept voor mijn Tex/Mex Southwestern Salad niet heb kunnen delen met jullie! Ik weet dat veel van jullie er al een tijdje op zitten te wachten en dat spijt me heel erg! Ik voelde me echt zo beroerd sinds we terug waren van Euro Disney. Normaal gesproken heb ik een aantal blogposts klaarstaan voor dit soort situaties maar die had ik de laatste keer dat ik me niet goed voelde opgebruikt. -Note to self: Meer blogposts schrijven om achter de hand te hebben!- Ik ben echt heel trots op dit recept en de foto's die ik heb gemaakt, dus ik beloof dat ik het artikel snel af zal maken en zal delen met jullie!

The Dress
I know a lot of you can't stand to see this ugly dress one more time, but I thought I'd pull a prank on you guys and I posted it on my Instagram saying; "What do you think about my new black dress?". Because when I uploaded it I saw a White dress with all kinds of colors on it. Now I actually see a black dress with different colors on it lol! Guess the joke's on me!

Oké, ik weet dat een hoop van jullie deze afgrijselijke jurk niet meer kunnen aanzien, maar ik dacht een grapje uit te halen op mijn Instagram waar ik deze foto plaatste met de tekst: "Wat vinden jullie van mijn nieuwe zwarte jurk?". Want toen ik de foto plaatste zag ik een witte jurk met regenboogkleurtjes, maar nu zie ik op dezelfde foto een zwarte jurk met regenboogkleurtjes lol!  Wie lacht wie nu uit XD


That was it guys! I really hope you have a lovely week, and I hope to see you all tomorrw with a new blog post!

Dat was het weer voor deze week! Ik wens jullie allemaal een hele fijne week en hoop jullie morgen terug te zien voor een gloednieuwe blogpost!


Disclaimer: top photo found on we<3it
.