InstaDiary #11

InstaDiary #11
Ellow loves! It's Sunday which means it's time for another InstaDiary! The very first InstaDiary of Spring 2015! I'm super excited for Spring and I can't wait for the weather to get more Spring-y. Want to see what I've been up to this past week? Keep readin'!

Hallo knapperds! Het is zondag dat betekent dat het weer tijd is voor een InstaDiary! De allereerste InstaDiary van  deze lente! Ik heb ZO'N zin in de lente en kan niet wachten tot het wat warmer wordt. Benieuwd naar wat ik de afgelopen week heb gedaan? Blijf lezen!


Healthy Breakfast
 I've been trying to eat breakfast every single morning this past week. I have to admit that I didn't succeed every day, but at least it's better than before. I always have a hard time eating breakfast, I just can't seem to swallow food early in the morning. Trying to be proud of myself for at least trying!


 Ik heb de afgelopen week geprobeerd elke ochtend te ontbijten. Ik moet eerlijk toegeven dat het niet elke dag is gelukt, maar het gaat in ieder geval beter dan hiervoor. Ik heb altijd moeite gehad met 's ochtends vroeg eten, op één of andere manier lukt het me niet om eten door te slikken in de vroege morgen. Ik probeer in ieder geval trots op mezelf te zijn dat ik het probeer!


LUSH Spring Collection
I got so excited for Spring, so when I heard the new LUSH Spring Collection was in stores I had to have a sniff. I took a lot of pictures for you guys to see. I'll be posting about the LUSH Spring Collection on my blog tomorrow!

Ik was al enthousiast vanwege de lente, dus toen ik hoorde dat de nieuwe LUSH Lente Collectie uit kwam kon ik het niet laten even te gaan snuffelen. Ik heb een hoop foto's genomen om het aan jullie te laten zien! Morgen kun je de LUSH Lente Collectie bewonderen op mijn blog!

Fiyay
 On Friday I saw my sisters again for Sister Night. We didn't see each other last week because I was being pampered by my sweet friends, so it was nice to see them again. <3

op vrijdag heb ik weer met mijn zussen afgesproken voor onze wekelijkse Zussenavond. Vorige week hebben we elkaar niet gezien omdat ik heerlijk verwend werd door mijn vriendinnen, dus het was fijn om ze weer te zien. <3

Scheveningen Beach
Yesterday I went for a walk on the beach with my family. I love the fresh air and the sounds of the sea. Especially when it's all peaceful and quiet. Has such a calming effect on me. Love nature.

Gisteren ben ik met mijn gezin lekker gaan uitwaaien op het strand. Ik vind de frisse lucht en de geluiden van de zee echt heerlijk, het heeft echt een rustgevend effect op me. Ik ben dol op de natuur. 


And that was my week you guys! What was the highlight of your week? Let me know in the comments!

En dat was mijn week alweer! Wat was het hoogtepunt van jouw week? Laat het me weten in de reacties!
.