InstaDiary #10

InstaDiary #10
Everytime I write another InstaDiary I realise how time flies by. It feels like three days ago when I posted my last InstaDiary, but it really is a week!. I've had a great week  and I can't wait to tell you all about it!

Elke keer wanneer ik een nieuwe InstaDiary plaats, besef ik me weer hoe snel de tijd voorbij vliegt. Het voelt serieus als drie dagen geleden dat ik mijn laatste InstaDiary plaatste, terwijl er toch echt weer een week voorbij is. Ik heb een superleuke week gehad en kan niet wachten je er alles over te vertellen!Spring
We had such great weather the first half of this week. I went to my father in law for dinner last week and I really felt like riding my bike in stead of driving by car. I was actually dissapointed when I arrived because I wanted to ride my bike a bit longer. I love biking if the weather is nice, I really enjoyed every bit of it.

We hebben heerlijk weer gehad de eerste helft van de week. Ik ging naar mijn schoonvader toe en ik had echt zin om lekker te fietsen in plaats van met de auto te gaan. Ik was zelfs een beetje teleurgesteld toen ik daar aankwam omdat mijn fietsritje voorbij was. Ik ben dol op fietsen als het lekker weer is, ik heb er dan ook echt van genoten.

Picknick at the park
I LOVE picknicks! So when the sun started shining this week I ask a couple of friends to go for a picknick. We all made something and enjoyed each others' food and company. They asked me to make my scones with clotted cream and jam which I did make again. I'll post a recipe for my scones soon!

Ik ben DOL op picknicks! Dus toen de zon een klein beetje scheen afgelopen week heb ik wat vriendinnen gevraagd voor een picknick. Iedereen maakte wat en nam wat lekkers mee, en hebben heerlijk genoten van elkaars eten en gezelschap. Ze vroegen mij mijn scones met slagroom en jam mee te nemen, dat heb ik dan ook gedaan. Ik zal mijn recept voor scones gauw met jullie delen!

Dinner with friends
A couple of very dear friends of mine made me some delicious food! It was so sweet! One friend made me Surinam Chicken, the other made a delicious Ginger Rice, another made the Salad and yet another made me some delicious Nutella Cupcakes which are not in this picture but can be found on my Instagram. Seriously, I was so full but it all tasted so good I kept eating, and eating, and eating... I could litterally eat this all day, every day. I didn't get home until almost 1 AM, we had that much fun. Love them for doing this for me <3

Een aantal super lieve vriendinnen hebben heerlijk voor me gekookt! Dat was zo lief! De ene vriendin maakte Surinaamse Kip, de andere maakte Gember Rijst, weer een andere maakte de Salade, en nog een andere maakte heerlijke Nutella Cupcakes, alleen staan die niet op deze foto. Ik heb er wel een foto van gemaakt, die is te vinden op mijn Instagram. Serieus, ik zat zo vol, maar het was zo lekker allemaal dat ik bleef eten, en eten, en eten... Ik kan dit letterlijk elke dag, de hele dag eten. Ik was pas rond 1 uur 's nachts thuis, zo gezellig was het. Ik vond het zo lief van ze! Echt schatjes zijn het. <3

Coffee and Sweets
Saturday my husband and I had a little time together while the kids were in Arabic class. We had delicious coffee at starbucks with some yummy macarons. We really love time and the long walks we have together.

Zaterdag hadden mijn man en ik lekker wat tijd samen terwijl de kinderen op Arabische les zaten. We hebben heerlijke koffie gehad met yummy macarons. Ik vind onze tijd samen en de lange wandelingen echt heerlijk.

Sweet Table
A friend had a beautiful little princess so she threw an amazing party, bless them both. We had such a great time, and danced our butts off! That's what we call therapy!

Een vriendin heeft een prachtig prinsesje gekregen en heeft daarom een geweldig feest gegeven. We hebben het zo naar ons zin gehad en hebben de hele avond gedanst! Dát noem je pas therapie!I hope you had a great week you guys! What was the highlight of your week? Let me know in the comments down below! I'd love to hear!

Ik hoop dat jullie een geweldige week hebben gehad! Wat was de hoogtepunt van jouw week? Laat het me weten in de reacties! Vind ik leuk om te horen.
.