Review: Human+Kind Day+Night Cream

Human+Kind Day+Night Cream €23,95

As some of you may know, I've been trying out -and loving!- a couple of products from Human+Kind. I've tried the Shampoo and Conditioner, I still use the Facial Cleanser, and I've had this Day+Night Cream on my Beauty Wishlist for a while now. I've been using this Day+Night Cream for a couple of weeks now, andif you want to know how I feel about it, make sure to hit the 'Read More' button.

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, heb ik al een aantal producten van het merk Human+Kind uitgeprobeerd. Ik probeerde de shampoo en de conditioner, van de Facial Cleanser ben ik inmiddels aan een tweede tube begonnen. En de Day+Night Cream staat al een tijdje op mijn Beauty Wishlist. Ik heb dit product nu al een aantal weken gebruikt, en vandaag deel ik wat ik er van vind. Lees je mee?Human+Kind Day+Night Cream
I think this cream is very special, because it's rich enough to use as a night cream, but it's not too oily to use as a day cream. I have combination skin and it works great for my skin. Like al of the brands products, this too is a multi tasking product which I love. It leaves my skin feeling soft and nourished, I really feel like it gets the moisture right back in to the skin after cleaning it.

Deze crème is heel speciaal. Hij is namelijk rijk genoeg om te gebruiken als nachtcrème, maar licht genoeg om te gebruiken als dagcrème. Zelfs met mijn combinatiehuidje is hij prima te doen. Zoals alle producten van Human+Kind is dit een multi tasking product, wat ik zelf heel fijn vindt. Ik heb liever één tube crème die ik zowel overdag als in de avond kan gebruiken. Door de crème voelt mijn huid heel zacht en gevoed aan, en het voelt echt alsof de vochtbalans herstelt wordt na het reinigen en exfoliëren van mijn gezicht.

Human+Kind Ingredients List
You know I'm a sucker for natural products. So the fact that all Human+Kind products DON'T contain any chemicals, colourants, parabens or additives is a HUGE plus for me. Especially since 70 per cent of the stuf you put ON you skin will actually go right through to your bloodstream.

Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik dol op natuurlijke verzorgingsproducten. Dus het feit dat alle Human+Kind producten géén chemicaliën, kleurstoffen, parabenen of toevoegingen bevatten is voor mij een mega pluspunt. Vooral als je nagaat dat zo'n 70% van wat je op je huid smeert in je bloedbaan terechtkomt...


I hope this review was of some help to you, if you have any question please let me know in the comment section down below! What do you think about the products from Human+Kind?

Ik hoop dat deze review nuttig voor je is geweest, als je nog vragen hebt mag je die altijd stellen in de reacties! Wat vind jij van de producten van Human+Kind?.