InstaDiary #7

InstaDiary #7
It's Sunday which means I have a brand new InstaDiary for you guys! Want to see what I've been up to this past week? Keep readin'!

Het is zondag, dat betekent dat ik weer een gloednieuwe InstaDiary heb voor jullie! Benieuwd naar wat ik heb gedaan de afgelopen week? Blijf lezen!

 

Sleepless in The Hague
I've been having some trouble sleeping lately. Either I don't fall asleep 'till morning, or I fall asleep pretty fast but wake up in the middle of the night. And when I'm up, I'm up.  -.-

Laatste tijd heb ik weer moeite met slapen. Óf ik val pas in slaap tegen de tijd dat ik er weer uit moet, óf ik val direct in slaap maar word midden in de nacht wakker. En wanneer ik wakker ben, ben ik wakker.  -.-

Home Made Ravioli
I love cooking Italian food! Last week I made my Spinache and Ricotta Ravioli with Sage Butter. My husband loves this dish, so I love to surprise him with some yummy food when he comes home from work.

Ik vind Italiaans koken zo leuk! Afgelopen week maakte ik mijn Spinazie en Ricotta Ravioli met Salieboter. Mijn man is dol op dit gerecht, en ik vind het leuk om hem te verrassen met lekker eten als hij thuis komt van zijn werk.

Friyay
I always love Fridays. My sisters and I always meet, grab a bite to eat and hang out together. We always laugh so much when we're together, my tummy always hurts when I get home. <3

Ik ben dol op vrijdagen. Mijn zussen en ik spreken altijd af op vrijdag. Dan eten we wat en brengen wat tijd met elkaar door. We hebben altijd zo veel lol dat ik elke vrijdagavond buikpijn heb van het lachen. <3

The Hague
Like very Saturday, my husband and I went for a stroll while the kids were in Arabic class. Like I said here, alone time with your spouse is Super important. So we love to have some "us-time" when the kids aren't around.

Zoals elke zaterdagmiddag zijn mijn man en ik lekker gaan wandelen terwijl de koters op Arabische les zaten. Zoals ik hier zei, ik denk dat tijd doorbrengen met je partner zonder de kinderen heel belangrijk is voor een goed huwelijk. We vinden het altijd fijn om even "ons-tijd" te hebben met elkaar.

Choco Kebab
We thought it would be nice to treat the kids with something yummy since they did a good job at arabic class and they have a holiday from school. This place is next to where they have their Arabic class and they have these delicious wraps with whipped cream, chocolate curls, fresh fruits and all sorts of sauces to add on top. The kids absolutely loved it, so did I!

Het leek ons een leuk idee om de kinderen te belonen met wat lekkers omdat ze het heel goed hadden gedaan tijdens de Arabische les. En het is ook nog eens vakantie van school. Vlak naast het pand waar ze Arabische les krijgen staat een nieuwe tent "Chocolicious", waar je van deze heerlijke zoete wraps kunt krijgen gevuld met allerlei lekkers zoals slagroom, chocolade krullen, vers fruit, allerlei strooisels en lekkere sausjes. De kinderen vonden het heerlijk, en ik ook!

Texmex Southwestern Salad Recipe
This morning I've been busy creating a blog post with the recipe for this delicious Texmex Southwestern Salad recipe I'm sharing next Friday. I'm telling you guys, this tastes like a Mexican fiesta in your mouth, it's delish! So stay tuned for this one next Friday!

Vanmorgen ben ik bezig geweest met een blogpost maken met het recept voor deze heerlijke Texmex Southwestern Salade. Serieus jongens, dit smaakt als een Mexicaanse fiësta in je mond, hij is heerlijk! Het recept komt a.s. vrijdag online, dus hou mijn blog in de gaten!

White Roses for My Lovely Followers
I really want to thank you guys for your love and support, here on my blog and om my social channels. I love you guys, you are amazing! Oh and don't forget to follow me on Instagram, Facebook and Twitter! I plan to do a giveaway when I reach 1.000 followers on Facebook! I'm nearly there! Follow on Instagram and Twitter for extra points! <3

Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie steun, hier op mijn blog en op mijn social media kanalen. Jullie zijn de liefste volgers! Oh, en vergeet me niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter! Ik ben van plan een giveaway te houden wanneer ik 1.000 volgers op Facebook bereikt heb! En ik ben er bijna! Volg me op Instagram en Twitter voor bonuspunten! <3
Disclaimer: top photo found on we<3it
.