InstaDiary #6

InstaDiary #6
Another week has gone by, which means another InstaDiary on the blog! It's the sixth one of the year, I can't believe it's the middle of February! This was a very busy but fun week. Want to see what I've been up to? Keep readin'!

Er is alweer een weekje voorbij, wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe InstaDiary op mijn blog! Het is de zesde van dit jaar, ik kan nauwelijks geloven dat het alweer half februari is. Het was een hele drukke maar fijne week. Benieuwd naar wat ik heb uitgespookt? Blijf lezen!

 
Lunch at Bagels & Beans
Monday I had a lunch date with a dear friend of mine whom I haven't seen in a while. I love catching up with her, even if we don't talk to each other every single day, we always know where to find each other when we need to. I had a lovely spelt bagel at Bagels & Beans. It was delicious!

Maandag had ik afgesproken met een lieve vriendin die ik even niet heb gezien. Ik vind het altijd zo fijn om weer even bij te kletsen. Ook al spreken we elkaar niet iedere dag, we weten elkaar altijd weer te vinden als we daar behoefte aan hebben. Ik heb een heerlijke spelt bagel gegeten bij Bagels & Beans. Jammie!

Cake Decorating Shop
I love going to this cake decorating shop. I immidiately get inspired to make all kinds of cakes and treat. A bit too much actually. My wallet isn't always happy when that happens...

Ik vind het altijd zo leuk om naar de taartenwinkel te gaan. Ik krijg direct inspiratie om van alles te bakken en maken. Een beetje te veel inspiratie eigenlijk. Mijn portemonnee is daar nooit zo blij mee wanneer dat gebeurt...

Red Velvet Cupcake
After going to the cake shop I immidiately started on baking these Red Velvet cupcakes for the blogpost I wrote with the recipe. I always love how enthusiastic you guys get when I share another recipe on the blog! <3

Toen ik terug kwam van de taartenwinkel ben ik direct aan het bakken gegaan voor deze Red Velvet cupcakes waar ik een blogpost van schreef met het recept. Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe enthousiast jullie reageren wanneer ik weer een recept deel op mijn blog! <3

The Hague
Like every Saturday, my husband and I went for a walk while the kids were in Arabic class. We alway get a cup of coffee and just go for a stroll, chillaxing. See what I did there? I learned a new "hip" word; chillax. OK it's obvious, I'm old. Moving on.

Zoals elke zaterdag zijn mijn man en ik lekker gaan wandelen terwijl de kinderen op Arabische les zaten. We vinden het altijd heerlijk om gewoon lekker te wandelen, een kopje koffie te drinken, gewoon chillaxen. Heb je 'm door? Ik heb een nieuw "hip" woord geleerd; 'chillax'. Oké, het is duidelijk, ik ben oud. We gaan door.

Swarovski Ring
I got the sweetes and prettiest gift from my husband yesterday. He got me this gorgeous and elegant ring from Swarovski. No, it had absolutely nothing to do with Valentine's day, we both hate Valentine's day. He got it to cheer me up since I've been feeling a bit down lately. I thought that was the sweetest thing ever. I feel so blessed having him as my rock. <3

Gisteren kreeg ik zó'n lief cadeautje van mijn man. Ik kreeg deze prachtige, elegante ring van Swarovski. Nee, het had helemaal niets met Valentijnsdag te maken, we vinden het allebei een vreselijke feestdag. Hij heeft het me gegeven omdat ik me de laatste tijd een beetje down voel. Ik vond dat zo super lief. Ik voel me echt gezegend met hem. <3

Arabic Alphabet Memory
I love to play this Arabic Alphabet Memory with the kids. They get so competitive and love playing this game. and in the mean time, they get to learn the letters from the arabic alphabet. Love games like this.

Ik vind het zo leuk om dit Arabische alfabet memory te spelen met de kinderen. Ze worden onwijs competitief tijdens het spelen, ze vinden het zo een leuk spel. En in de tussentijd leren ze de letters van het Arabische alfabet. Ik ben dol op dit soort leerzame spelletjes die ook nog hartstikke leuk zijn.

Home Made Hostess Gift
Today I´m going to my sister in law with the family. We were invited for dinner so I thought it would be nice to bring a delicious home made lemonade as a hostess gift. A sprig of mint gives it that lovely finishing touch.

Vandaag ga ik met familie naar mijn schoonzus. We zijn uitgenodigd om te komen eten dus het leek mij leuk om een heerlijk huisgemaakte citroensap mee te nemen voor de gastvrouw. Een takje munt geeft het net wat extra´s, qua uiterlijk en qua smaak.


That´s it guys, I really hope you enjoyed this week´s InstaDiary! And I hope to see you tomorrow for another blog post!

Dat was weer mijn 6e InstaDiary! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, en hoop jullie morgen weer terug te zien voor een nieuwe blogpost!.