InstaDiary #5

InstaDiary #5
I can't believe how fast this week has gone. I've had some ups and some downs, and today I'm going to share my week with you guys.

Ik kan nauwelijks geloven hoe snel de afgelopen week voorbij is gegaan. Ik had wat ups en downs, en vandaag deel ik mijn week met jullie.


Home Made Caramel Macchiato
I've been loving this Caramel Macchiato lately. Made it so many times this last week. Seriously can't get enough of it! I've actually shared my recipe for it which you can find here.

Ik ben zo dol op deze Caramel Macchiato, en heb het de afgelopen week vaak gemaakt. Ik kan er serieus geen genoeg van krijgen! Ik heb het recept op mijn blog gedeeld, je kunt 'm hier vinden.

Life of my Heart Poster
I've won this beautiful poster on Instagram a while back. It was flown in all the way from Australia! Really love the work of @LifeOfMyHeart. She's a very talented calligraphist and I absolutely LOVE her work! Very, very, very happy to have won this. I want to hang this in my living room to remind us of the blessing we have in our lifes whenever we feel down.


Ik won deze prachtige poster op Instagram een tijdje geleden. Het werd opgestuurd vanuit Australiƫ! Ik vind het werk van @LifeOfMyHeart zo mooi! Ze is een hele getalenteerde kalligraaf en ik ben dol op haar werk! Dus je kunt je voorstellen dat ik super blij was dat ik de poster had gewonnen! Ik wil de poster in mijn woonkamer ophangen om ons te herinneren aan alle zegeningen in ons leven. Soms heb ik een reminder nodig als ik me een beetje down voel.

Le Creuset Store in The Hague

I got an invitation to the beautiful new Le Creuset Store in The Hague. I was totally in awe when I went inside. I absolutely love this brand and their products.

Ik kreeg een uitnodiging om de nieuwe Le Creuset Merkenwinkel in Den Haag te bezoeken. Ik was echt onder de indruk toen ik in de winkel liep. Ik ben echt dol op dit merk en producten er van.

Crap
Yesterday night I felt like total crap, so I thought it would only be appropriate to eat crap too. Hence the crappy photo. Crap.

Gisteravond voelde ik me heel rot. Dus het leek me passend om rotzooi te eten. Vandaar de verrotte foto. Dus.

Coffee and Cake at Starbucks
Our little girl went to her friend's house for a slumber party so we thought it would be fun to take our son out for some hot cocoa and cake. He absolutely loved the full attention and treats. I'm telling you, seeing your kids happy is the best feeling in the world.

Ons dochtertje ging uit logeren bij een vriendinnetje, dus leek het ons leuk om onze zoon mee uit te nemen voor warme chocolademelk en taart. Hij genoot zo van de volledige aandacht die hij van ons kreeg en al het lekkers. Serieus, het beste gevoel in de wereld is wanneer je ziet dat je kinderen gelukkig zijn.


And that was my week guys! Really hope you enjoyed, and hope to see you back here tomorrow for a brand new blog post!

En dat was mijn week weer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, en hoop jullie morgen weer terug te zien voor weer een splinternieuwe blogpost!
 


.