InstaDiary #4

InstaDiary #4
I've got an other InstaDiary for you guys! Want to see what I've been up to this last week? Keep readin'!

Ik heb weer een nieuwe InstaDiary voor jullie! Benieuwd naar de hoogtepunten van mijn week? Lees dan gauw verder!

 
Lunch @ My Place
Monday I had a couple of friends over. Two of them live in Amsterdam so we don't get to see each other as much as we'd like to. I had a great time catching up -laughing- with them. I got requests for my Cinnamon Rolls, so I baked those and some lemon poppyseed muffins and some kick ass scrambled eggs with toast.

Maandag had ik een aantal vriendinnen op bezoek. Twee van hen wonen in Amsterdam dus we zien elkaar niet zo vaak als we zouden willen. Het was weer fijn om bij te kletsen/lachen. Ik kreeg het verzoek om mijn Cinnamon Rolls te bakken, dus heb ik die gebakken, en wat citroen maanzaadmuffins en serieus het lekkerste roereitje ooit met toast.


Steak Quesedilla with Guacamole & Salsa
I had such a craving for Mexican food that I whipped up some Grilled Steak Quesedilla, guacamole, salsa and some sour cream with a squeeze of lime. I really enjoyed this meal. Reminded me of the Mexican themed dinnerparty I hosted last summer. That was amazeballs.

Ik had zo'n trek in Mexicaans eten dat ik deze maaltijd in elkaar heb geflanst. Ik maakte Gegrilde Steak Quesedilla's, guacamole, salsa en wat zure room met een kneepje limoensap. Ik heb hier zo van genoten. Het deed me denken aan een Mexicaans etentje dat ik gaf afgelopen zomer. Dat was de bom dot com.

Indoor Play House
Last Wednesday the kids got off early from school so I thought I'd surprise them with a visit to an indoor play house. They where all red and sweaty from playing. I loved seeing them having fun and being happy <3

Afgelopen woensdag waren de kinderen vroeg vrij van school dus besloot ik ze te verrassen met een bezoekje aan een binnenspeeltuin. Ze waren helemaal rood en bezweet van het spelen. Ik genoot zo van hun speelse, gelukkige gezichtjes <3

Friday Sister Night
Friday night = Sister night! Very proud of the fact that we still keep it going, trying to see each other every week. Love their company, we always have so much fun <3

Vrijdagavond = Zussenavond! Ik ben zo trots dat we het blijven doen elke week. Het is altijd zo gezellig, ben dol op ze <3

Popocatepetl Mexican Restaurant in The Hague
 Last night my husband and I had our montlhy Date Night. We had dinner at a Mexican restaurant. And had a whooole lot to eat!

Gisteravond hadden mijn man en ik onze maandelijkse Date Night. We hebben een hapje (een hapje? Een heleboel hapjes!) gegeten in een Mexicaans restaurant. Het was heerlijk!

Starbucks Coffee
After that we had a delicious Caramel Machiato at Starbucks. Looove whipped cream and caramel on top :p

Daarna hebben we een heerlijk bakkie Caramel Machiato gedronken bij Starbucks. Ik ben zó dol op slagroom en karamelsaus op mijn koffie! :p

Kurhaus Hotel Scheveningen
We ended our night at the beach. I love long walks on the beach in the colder months. It's so peaceful and quiet. This building is my favorite building on that beach (Scheveningen). It's the Kurhaus Hotel and it was built in 1885. I love the architecture and fashion from that era.

We hebben onze avond afgesloten aan het strand. Ik ben dol op lange wandelingen op het strand in de koudere maanden. Het is er dan zo rustig en vredig. Dit gebouw is mijn favoriete gebouw aan dat strand. Het is het Kurhaus Hotel in Scheveningen. Het is gebouwd in 1885, een prachtige periode wat architectuur en mode betreft.


A walk in the park
This morning we took the kids out for a walk in the park. I love the fresh air and colors of the trees.

Vanmorgen hebben we heerlijk gewandeld in het park. Heerlijk even een frisse neus gehaald en genoten van de prachtige kleuren van de bomen.


And that was my week. I hope you enjoyed, and I'll see you tomorrow for a post I think you'll love! What was your favorite part of your week? Let me know in the comments!

Dit was mijn week, ik hoop dat jullie het leuk vonden en jullie morgen terug te zien voor een blogpost waarvan ik denk dat jullie 'm heel leuk zullen vinden! Wat was jouw favoriete moment van jouw week? Laat het me weten door een reactie achter te laten! Disclaimer: first and 'Friday' picture found on we<3it
.