What's In My Bag Tag! #2

What's in My Bag Tag!


It's about time I did this tag again! The last one was almost 2 years ago! I've enjoyed my navy Michael Kors Hamilton Tote almost every day for the last couple of years so I thought I'd go for something new. Are you as nosy as me and love to snoop through other peoples bags? Keep reading and I'll show you what's in my bag!


Het werd echt weer tijd voor deze tag! De laatste What's in My Bag Tag dateert van bijna 2 jaar geleden! Ik heb de afgelopen jaren heel veel plezier gehad van mijn blauwe Michael Kors Hamilton Tote, en heb 'm bijna dagelijks gebruikt. Het werd weer tijd voor wat nieuws. Ben jij net zo nieuwsgierig als mij en hou jij er ook zo van om te snuffelen in andermans tassen? Lees dan verder, dan laat ik je zien wat er in mijn tas zit!

This time around, I wanted something smaller. Something classy that goes with everything. I got this beautiful Burgundy leather bag from Zara. I love the color of this bag and think it looks absolutely gorgeous with my green Zara coat that I got recently.

Deze keer wilde ik een wat kleinere tas. Iets klassieks wat bijna overal bij past. Ik kocht deze bordeaux rode leren tas van de Zara. Ik vind de kleur echt prachtig en vind t onwijs mooi staan bij de groene Zara jas die ik laatst kocht.

Items inside my Zara bag
As you can see, I like to travel light. I don't like carrying around a lot of weight. I'm even concidering buying a smaller planner because I think the one I currently have (which I got from my sister) is a bit big and heavy.

Zoals je kunt zien hou ik er van om zo min mogelijk mee te nemen. Ik hou er niet van om kilo's in mijn tas mee te zeulen. Ik denk er zelfs over na om mijn agenda (die ik heb gekregen van mijn zus) te vervangen voor een kleiner (lees: lichter) model.


Ted Baker Purse & Paperblancks Planner
I recently posted a blogpost on my Ted Baker purse which I got from my other sister. Still super in love with it!

Ik heb niet zo lang geleden een blogpost geplaatst over mijn nieuwe Ted Baker portemonnee, waar ik nog steeds erg blij mee ben!

What's in My Bag Tag

I love to carry my Human+Kind  Hand+Elbow+Foot cream to use on the go. And I love this little manicure set from Primark! I got everything with me whenever I need it. I never leave the house without my toothpicks, chopstick and mirror.

Ik neem altijd mijn Human+Kind  Hand+Elbow+Foot cream mee voor onderweg. Vooral met dit koude weer kunnen mijn handen nogal droog worden. Ik ben dol op dit kleine manicure setje van de Prmark. Zo heb ik altijd alles bij me wat ik nodig heb. Ik ga nooit het huis uit zonder mijn tandenstokers, lippenbalsem en spiegeltje.


That's it! That's everything that's in my bag. What can't you leave the house without? Would love to read it in the comment section down below!

En dat was het! Dat is alles wat er in mijn tas zit. Welk item móet jij meenemen als je de deur uit gaat? Ik lees het graag in de reacties!.