New in: Ted Baker Lindar Crystal Bow Purse

Ted Baker Lindar Crystal Bow Purse in Nudepink

Like I wrote in the 25 Random Facts About Me Tag, every Friday my sisters and I have what we call 'Sisternight'. We grab a bite to eat and hang out. Last Friday I wasn't feeling very well but I still decided to go because I always look forward to Sisternight. I'm so glad I did go because my sisters were waiting for me and one of them was holding this bright yellow/green Ted Baker bag...

Zoals ik schreef in de 25 Random Facts About Me Tag, hebben mijn zussen en ik elke vrijdag 'Zussenavond'. We eten wat en brengen gezellig tijd met elkaar door. Afgelopen vrijdag voelde ik mij niet zo goed maar besloot ik toch te gaan omdat ik altijd erg uitkijk naar Zussenavond. Ik ben zo blij dat ik utieindelijk toch ben gegaan, want toen mijn zussen op mijn stonden te wachten had één van hen een fel geel/groen tasje van Ted Baker in haar handen... 
 

She held it out with a big smile. I wasn't feeling very jolly so with a crappy face I asked; what's that. She said; It's for you! Seriously, I started jumping up and down in the middle of the shopping street. That turned out te be not the best idea in the world, because afterwords I got a major headache. But it was so worth it! I was so excited and hadn't even seen what's inside. The packaging just made me do that. You can imagine how I acted when I actually saw what was inside. There she was, -yes, she's a she, I mean, look at her!- this super elegant and cute purse in a lovely nudepink color. I was extatic. I hugged her and kissed her A LOT. And she's not the huggy kissy kind of gal, so I think she might regret the fact that she gave me a present...

Ze hield 'm omhoog met een mega glimlach op haar gezicht. Aangezien ik me niet zo jofel voelde zei ik met een chagerijnig hoofd; 'Watsdat'. Ze zei; 'Voor jou!'. Serieus, ik begon midden in de Spuistraat te op en neer te springen van geluk. Bleek achteraf niet zo'n goed idee, want mijn hoofd barstte zo wat uit elkaar, maar man wat was dat het waard. Ik was razend enthousiast en had nog niet eens gezien wat er in zat. De manier waarop het ingepakt zat zorgde al voor zo'n reactie. Je kunt je voorstellen hoe ik reageerde toen ik zag wat er in zat. Daar was ze dan (ja ze is een meisje, ik bedoel, kijk naar d'r!), een super schattige, elegante nuderoze portemonnee. Ik was door het dolle heen. Ik heb haar zó veel gekust en geknuffeld. En zij is niet het knuffelige, kleffe typje dus het zou kunnen dat ze spijt heeft dat ze me een cadeautje gaf...  


Ted Baker Purse Open
As you can see there's a lot of space to hold cards, which I love. I can never find purses that have many slots for my cards.

Zoals je ziet is er genoeg ruimte voor pasjes. Vind ik altijd erg belangrijk.

Ted Baker Purse Inside
I just love the lining of this purse. Super classy <3

Ik ben verliefd op de voering van deze portemonnee. Super klassiek <3


Ted Baker Purse Back Side
 There's an external zip pocket on the back side of this beauty. Don't you just love the bow with crystal on top?!

Er is een ritsvakje aan de buitenkant van dit juweeltje. En hoe schattig is het strikje met het kristalletje erop?!

You get out what you put in!
I love this quote inside the purse; 'You get out what you put in!' This could seriously be something my sister would have said. She's always telling me to spend less on "crap" as she calls everything I love. It's a total reminder for me to only spend on thing I actually need. Let's see if it'll work...

What's yóur favorite purse?


Ik vind de quote binnenin de portemonnee zo mooi; 'Je haalt er alleen uit wat je er in doet!' Dit zou serieus iets kunnen zijn wat mijn zus tegen me zou zeggen. Ze zegt altijd dat ik minder geld moet uitgeven aan "rotzooi" zoals ze alles noemt waar ik van hou. Het is zeker een goede herinnering voor mij om alleen geld uit te geven aan dingen die ik écht nodig heb. Eens kijken of het helpt..

Wat is jouw favoriete portemonnee?.