My Morning Skin Care Routine!

My Morning Skin Care Routine

I get a lot of questions about my skin care routine, so I thought I'd show you guys what I use to take care of my skin. I decided to divide it up in to 2 blog posts; My Morning Skin Care Routine, and my Nighttime Skin Care Routine. Today I'm going to show you guys the products I use in the morning. Want to know what they are? Keep readin'!

Ik krijg vaak vragen over welke gezichtsverzorgingsproducten ik gebruik, dus leek het mij een goed idee dit in een blogpost te laten zien. Ik besloot het te verdelen in 2 blogposts; mijn verzorgingsproducten voor de ochtend, en de producten die ik gebruik in de avond. Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik gebruik in de ochtend. Benieuwd naar welke producten dit zijn? Blijf lezen!


Human+Kind Wash Off Facial Cleanser
Every single morning, I start by washing my face using my Human+Kind Wash Off Facial Cleanser. I've written an entire blog post about this baby, and I'm still very much in love with it. In fact, this is my second one. I love using it with cloths it comes with. Gently exfoliates my skin every single morning. Love.

Elke ochtend begin ik met het wassen van mijn gezicht met mijn Human+Kind Wash Off Facial Cleanser. Ik heb hier een heel artikel aan gewijd, en ben hier nog steeds verliefd op. Dit is zelfs mijn 2e tube. Ik vind het heerlijk om te gebruiken in combinatie met de zachte doekjes die je erbij krijgt. Zo worden de dode huidcellen elke ochtend weer zachtjes verwijderd. 


Clinique Clarifying Lotion 3

After washing and gently drying my face, I use this Clarifying Lotion by Clinique. I've used so many different toners, but I keep going back to this one. Haven't found a better one yet. I just use it with a cotton pad and sweep it all over my face and neck. Kept my skin looking clean and fresh for about 5 years now!

Nadat ik mijn gezicht heb gereinigd en droog heb gedept, gebruik ik deze Clarifying Lotion van Clinique. Ik heb zo veel verschillende toners geprobeerd, maar ik blijf terugvallen op deze oude vertrouwde van Clinique. Ik gebruik het simpelweg door een kleine hoeveelheid op een wattenschijfje te doen en het over mijn gezicht en nek te vegen. Heeft zo'n 5 jaar bijgedragen aan het verzorgen van mijn huid.


Clinique All About Eyes
After thouroughly cleaning my face, I start with putting some moisture back in to my skin. I start with the area around my eyes by using Clinique's All About Eyes eye cream. I've written a blogpost about this beauty as well. Still love it. Still use it.

Nadat ik mijn gezicht grondig heb gereinigd, ga ik mijn huid weer hydrateren. Ik begin met het gebied rondom mijn ogen. Hiervoor gebruik ik de All About Eyes oogcrème van Clinique. Hier heb ik ook een blogpost over geschreven. Wordt nog steeds gebruikt en geliefd.


Estee Lauder Pore Minimizing Serum
I use this Pore Minimizing Serum by Estee Lauder right before I use my day cream. I does help to minimize the visibility of pores, but it doesn't make them smaller or something. And because of that I won't be repurchasing this product. But I do love the way it makes my skin look. So I am going to finish up this bottle.

Ik gebruik deze Pore Minimizing Serum van Estee Lauder vlak voordat ik mijn dagcrème gebruik. Dit product helpt wel bij het minder zichtbaar maken van de poriën, maar het is niet zo dat het je poriën kleiner maakt. Ik zal het flesje wel gewoon opmaken omdat ik het effect mooi vindt, maar ik zal het niet opnieuw kopen, omdat ik het daar gewoon te prijzig voor vindt.

Estee Lauder Hydrationist
I finish my morning skincare routine by applying my Estee Lauder Hydrationist daycream to my face and neck. This does a great job at hydrating my skin without it feeling or looking greasy. I'm still searching for a daycream that has no chemicals in it, but until then, I'm still loving my Hydrationist.

Mijn verzorgingsritueel voor de ochtend sluit ik altijd af met het aanbrengen van deze Estee Lauder Hydrationist dagcrème op mijn gezicht en nek. Deze crème hydrateert mijn huid zonder dat het vettig aanvoelt. Ik ben nog steeds op zoek naar een goede dagcrème zonder toegevoegde chemicaliën maar tot die tijd geniet ik van mijn Hydrationist.


That was my Morning Skincare Routine guys! Hope you enjoyed it! What products do you use in your skincare routine? Let me know in the comments!

Dat was mijn verzorgingsritueel voor de ochtend! Ik hoop dat jullie het interessant vonden om te lezen! Welke producten gebruik jij in je verzorgingritueel? Laat een reactie achter! .