InstaDiary #3

InstaDiary #3
Ellow loves! Another week has passed yet again.. Curious what I've been up to? Hit the 'Read more'  button! <3

Hallo daar! Er is alweer een nieuwe week voorbij. Benieuwd naar wat ik heb uitgespookt? Lees dan gauw verder! <3
Coffee with a Friend
I finally got to see a very dear friend of mine whoom I've missed a lot. We got a chance to catch up and share some hugs and coffee.

Ik had eindelijk afgesproken met een hele dierbare vriendin die ik heel erg had gemist. We konden eindelijk even bijkletsen onder het genot van een bakkie en wat knuffels.

South Western Salad
 My husband and I love to cook and try new things. This week we tried to make a South Western Salad, and man was it good. I got a lot of requests to do a blog post with the recipe of this salad, so of course I'm going to do that for you guys soon!

Mijn man en ik houden van koken en het uitproberen van nieuwe recepten. Deze week hebben we een South Western Salad gemaakt. Man oh man wat was dat lekker. Ik kreeg een hoop verzoekjes voor het schrijven van een blogpost met het recept van deze salade, dus dat gaan we binnenkort natuurlijk doen!

The Hague "Ridderzaal"
 I love having long walks with my husband. Especially in the old side of the city. We had such a lovely day, it was very sunny and bright. Loved it.

Ik vind het heerlijk om lange wandelingen te maken met mijn man. Vooral in het oude gedeelte van de stad. En we hebben zulk lekker weer gehad, lekker zonnig en helder. Heerlijk

Raspberry Trifle
This weekend we had an other surprise party for a friend. I made her this Trifle. She's super down to earth so when she saw as all she said; 'You guys are crazy...' We all laughed so hard, that's so typically her. Loved her reaction. I felt absolutely crappy and almost wasn't going to go, but I really wanted to share this day with her and all of our friends. I met a couple of great new gals there too. Had a lot of fun, with a lot of lovely people.

Dit weekend had we weer een verrassingsfeestje voor een vriendin. Ik maakte deze Trifle voor haar. Ze is super nuchter dus toen ze ons zag riep ze; 'Jullie zijn echt gek...' We moesten daar zo hard om lachen, dat was zo een typische reactie voor haar. Vond haar reactie geweldig. Ik voelde me helemaal niet lekker, maar ik wilde heel graag deze bijzondere dag delen met haar en onze vriendinnen. Ik heb een aantal superleuk meiden ontmoet die ik nog niet kende. Ik heb het uiteindelijk erg naar mijn zin gehad, met een hoop schatten van mensen.

Instagram 1K!
 Something amazing happened last night! I reached 1K followers on Instagram! I'm so super happy and thankful for you guys. I really appreciate every single one of you guys. Thanks a million!

Er is iets geweldigs gebeurd gisteravond! Ik heb 1000 volgers op Instagram! Ik ben zo blij en dankbaar hiervoor! Ik waardeer jullie één voor één! Duizend maal dank!

Amara Rijswijk
 Today I finally got a chance to cash in my gift certificate I won from Amara. Amara is a cute boutique in Rijswijk near The Hague. I chose some cute stuff which I'll show you guys tomorrow on Instagram because of the bad lighting today.

Vandaag kreeg ik eindelijk de kans om mijn waardebon te verzilveren die ik won van Amara. Amara is een schattige boutique in winkelcentrum De Boogaard in Rijswijk, vlakbij Den Haag. Ik heb wat leuke item gescoord die ik morgen zal laten zien op Instagram. Het is nu te donker om er goede foto's van te kunnen maken.


That was my week in pictures! I hope you enjoyed, and I'll see you here tomorrow for another blog post!

Dit was mijn week in foto's! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik zie jullie morgen weer voor een nieuwe blogpost!.