InstaDiary #2

InstaDiary #2
Today I'm going to share with you my highlights of last week.If you want to see what I'v been up to, keep on readin'!

Vandaag deel ik met jullie mijn hoogtepunten van de afgelopen week. Ben je benieuwd naar wat ik heb uitgespookt de afgelopen week, lees dan gauw verder!


Healthy Lunch by a 4-year old
I was cleaning upstairs when my 4- year old girl went downstairs to fix herself some lunch. I had told her I was going to come down in a minute but apparently she couldn't wait any longer so she made lunch herself. I was so super proud of her when I came up to me and said 'Look Mommy I made lunch! You should take a picture it's pretty!' I was so proud of her for her choice of food! She had made Greek yoghurt with Cocoa Nibs and Honey with some Dates on the side. Loved it! <3

Ik was boven aan het opruimen toen mijn dochtertje van 4 naar beneden liep om lunch voor zichzelf klaar ging maken. Ik had gezegd dat ik zo naar beneden zou komen om eten klaar te maken maar blijkbaar kon ze niet langer wachten. Ik was zo supertrots! Ze kwam naar boven en zei ' Kijk Mama! Ik heb eten gemaakt! Je moet een foto maken, mooi hè?!'. Ik was zo trots op haar keuze ovor eten! Ze had Griekse yoghurt met cacao nibs en honing gemaakt, en wat dadeltjes voor erbij. Geweldig! <3

Carrot Cake Recipe
I baked this delicious Carrot Cake last week and wrote a blog post about it with the recipe. I had so many lovely comments and people emailing me saying you loved this recipe. So happy when I can share a great recipe with you guys!

Ik bakte deze heerlijk Worteltaart afgelopen week, en schreef er een blogpost over met het bijbehorend recept. Ik kreeg zo veel positieve reacties van verschillende dames die het recept geprobeerd hadden en het een hit vonden. Ik vind het altijd zo leuk als ik een heerlijk recept kan delen met jullie!

<3 Friday
I love Fridays. Like I said in the '25 Random Facts about Me Tag', we always have Sister Night on Fridays, and I always look forward to it. Nice food, chatting with my sisters, love it.

Ik ben dol op vrijdag. Zoals je kon lezen in de '25 Random Facts about Me Tag', hebben we op vrijdag altijd zussenavond. En ik kijk er elke week weer naar uit! Lekker eten, lekker kletsen, supergezellig.

Starbucks with The Hubs
Every Saturday our kids go to Arabic class, which gives my husband and I some alone time. We had a delicious cup of jo at Starbucks, and I had the Lemon & Poppy seed muffin. I immediately had so much inspiration for baking with lemon and poppy seed! Love it when that happens!

Elke zaterdag gaan onze koters naar Arabische les, waardoor mijn man en ik wat tijd samen hebben. We hebben een heerlijk bakkie gedronken bij Starbucks, en ik nam er een muffin bij men citroen en maanzaad. Ik kreeg direct zo veel inspiratie om te bakken met citroen en maanzaad! Heerlijk als dat gebeurt!

Lush Goodies
We also made a stop at the LUSH store and got me some goodies. I can't wait to review these beauties for you guys!

We zijn ook even langsgeweest bij de LUSH winkel waar ik wat heerlijke producten heb gescoord. Ik kan niet wachten deze beauties voor jullie te reviewen!

Sand Castles at the Beach
After that we picked up the kids and went to the beach together. I love seeing my kids so happy and playfull. They had such a wonderfull time, who says you can only have fun at the beach in the Summer?!

Daarna hebben we de kinderen opgehaald en zijn we lekker met z'n vieren naar het strand gegaan. Ik vind het heerlijk om mijn kinderen zo speels en gelukkig te zien. Ze hebben het zo naar hun zin gehad, wie zegt dat kastelen bouwen op het strand alleen in de zomer kan?!

Love you guys!
And that was my week! Thanks so much for your love and support, here and on my social media accounts. Really appreciate all of it! I hope you have a great week, and I'll see you guys tomorrow for a new blog post!

En dat was mijn week! Ik wil jullie ook heel erg bedanken voor alle lieve berichtjes en steun die ik van jullie krijg, zowel hier op mijn blog als op mijn social media accounts. Ik waardeer het enorm! Ik wens jullie een fantastische week, en ik hoop jullie morgen weer te zien voor een nieuw artikel!


Disclaimer: first and last picture found on Pinterest
.