Insta Diary #1

InstaDiary #1
I thought it would be nice to share my week in pictures with you guys. I'm hoping to publish an InstaDiary every Sunday. I know not all of my readers have an Instagram account (or might not follow me on Instagram), so I thought it would be nice to show you guys right here, on my little piece of the internet. Hope you enjoy!

Het leek me leuk om een soort fotodagboek te delen met jullie. Ik zal proberen elke zondag een zogenoemde InstaDiary te publiceren. Ik weet dat niet al mijn lezers een Instagram account hebben (of mij misschien niet volgen op Instagram), dus leek het mij leuk om de hoogtepunten van mijn week hier te delen om mijn kleine stukje van het internet. Hoop dat jullie het leuk vinden!Chinese Hot Pot
Last weekend The Hubster and I went out for dinner at a Chinese restaurant. We never tried 'HotPot'  before, so we gave it a go. Boy were we glad we did! It was absolutely amazing! I love interactive dinners. We basicly could order all sorts of meats/fish and vegetables and you're supposed to dip them in to the pot with a stock of your choice. It has a flame underneath so it stays hot. Loved it!

Afgelopen weekend zijn manlief en ik uit eten gegaan in een Chinees restaurant. We hadden nog nooit 'HotPot' geprobeerd, leek het ons leuk een keer te proeven. En wat waren wij blij dat we dat hadden gedaan! Het was echt heerlijk! Ik vind interactief eten echt leuk. We konden allerlei groenten, vlees en vissoorten bestellen, om die vervolgens in de door ons uitgekozen smaak bouillon te doen. Er zit dan een flammetje onder je pannetje met bouillon zodat de ingredienten gaar koken. Heerlijk!


Nuts about Jamie
I love browsing through cookbooks for some inspiration. I always get hungry when I do, so I grabbed a bag of mixed nuts and dried fruits. Love the dried pineapple parts!

Ik vind het zo leuk om door kookboeken te bladeren voor inspiratie. Ik krijg altijd trek als ik dat doe, dus nam ik lekker een handje gemengde noten en gedroogde vruchtjes. Ben dol op de gedroogde ananasstukjes!

Liveofmyheart.com/au
I love this verse from the Quran. It reminds me of the time I felt like I was in complete darkness, and couldn't imagine myself ever getting out of it. This to me, represents hope. Hope for better times to come when ever I felt down. This beautiful work of art is made by Marryam Lum, a talented calligraphist from the land down under; Australia. You should really check out her Instagram account for more inspirational pieces of art made by her. She has her own website where she sell these pieces: http://www.lifeofmyheart.com.au/

Ik vind dit zo een mooie vers uit de Koran. Het betekent: ' Uit de diepten van de duisternis naar het licht'. Het doet me denken aan de tijd dat ik het gevoel had in een compleet zwart gat te zitten, en kon mij destijds niet voorstellen dat ik er ooit uit zou komen. Voor mij betekent dit hoop. Hoop op betere tijden die zullen komen als ik me wat neerslachtiger voelde. Dit prachtig stukje kunst is gemaakt door Marryam Lum, een getalenteerde kaligraaf uit Australië. Neem even een kijkje op haar Instagram account voor meer insperationele stukken, gemaakt door Marryam. Ze heeft een eigen website waar ze haar stukken ook verkoopt http://www.lifeofmyheart.com.au/

Sea weed Salad
I absolutely love Japanese Seaweed Salad. Isn't it pretty too?

Ik ben dol op Japanse zeewiersalade. Vind je het er niet mooi uit zien?

Buitenhof The Hague
Yesterday I went for a stroll with The Hubster. It was raining so hard, but we absolutely loved our free time together <3

Gistermiddag ging ik lekker wandelen met Manlief. Het regende zó hard, maar we hebben echt even genoten van onze vrije tijd samen <3

Buffet
A very dear friend of mine always plans these surprise parties for everyone. We thought it was about time she had one too, so we all pitched in and cooked or baked something and brought it along and lured her to the location. As you can see there was a LOT of food. There where a lot of presents too, oh and a gorgeous cake made by a talented friend:

Een dierbare vriendin van mij plant altijd allerlei verrassingsfeestjes voor iedereen. We vonden het de hoogste tijd om haar een keer te verrassen, dus hebben we allemaal iets gekookt of gebakken en haar naar de locatie gelokt. Zoals je kunt zien was er écht heel veel eten. We hebben haar ook verwend met allemaal cadeautjes, oh en er was een prachtige taart, gemaakt door een getalenteerde vriendin:

Glamorous Red Velvet Cake
This is sooooo her! She loves red, gold and Leopard prints. And it was Red velvet, her favorite kind! We had such a blast together, she was super surprised and so grateful. Loved being a part of something that made her so happy. She deserved it!

Dit is zó mijn vriendin! Ze is dol op rood, goud en luipaardprint. De taart was een Red Velvet taart, haar lievelingssmaak. We hebben het zo gezellig gehad met elkaar, ze was zo verrast en dankbaar. Ik vond het geweldig om deel uit te maken van iets wat haar zo gelukkig maakte. Ze heeft het meer dan verdiend!


And that's it! This was pretty much my week in pictures. Hope you enjoyed! If you did, you can expect these every Sunday! <3 Oh and ofcourse you can follow me on Instagram right here: @FabuliciousHomeLife
See you tomorrow!

Dat was het! Dit waren de hoogtepunten uit mijn week, in foto's. Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Je kan mijn InstaDiary vanaf nu elke zondag verwachten! <3  Oh, en natuurlijk kun je mij volgen op Instagram als je dat nog niet doet: @FabuliciousHomeLife
Tot morgen!
.