Blueberry Smoothie Recipe

Blueberry Smoothie Recipe
My family and I love to drink smoothies for breakfast. They're quick, they're easy and they're super delicious and healthy. And with these Juice Jars they're perfect to take on the go.

Mijn gezin en ik zijn dol op smoothies, en dan met name als ontbijt. Smoothies zijn zo gemaakt, onwijs lekker en nog gezond ook. En met deze Juice Jars wordt een smoothie (of sapje) ideaal om onderweg mee te nemen. Ingredients for Smoothie
You can pretty much throw anything you like in to a blender when making a smoothie. But here's what I like to do when using blueberries:

Ingredients:
 • 250 gr Blueberries
 • 1 Banana
 • 5 tbs (Greek) Yoghurt
 • 2 tbs Honey
 • 1 tsp Pure Vanilla Extract
 • Milk
In principe kun je gewoon alles wat je lekker vindt in een bender gooien voor een smoothie, maar dit is wat ik gebruik wanneer ik een blauwbessen smoothie maak:

Ingredienten:
 • 250 gr Blauwbessen
 • 1 Banaan
 • 5 el (Griekse) Yoghurt
 • 2 el Honing
 • 1 tl Pure Vanille Extract
 • Melk
Ingredients in a Blender
I pretty much just throw everything in a blender, or in this case, add the blender accessory to my Magimix Food Processor, and then just wizz everything up. I pour in a bit of milk until I've reached the thickness I want.

Eigenlijk gooi ik gewoon alle ingredi├źnten in een blender, of in dit geval, doe ik de Magimix blender hulpstuk in mijn foodprocessor en laat ik alles goed blenden. Ik doe er steeds een beetje melk bij, totdat ik de dikte heb bereikt die ik lekker vind.

Blueberry Smoothie Recipe
All that's left to do is enjoy your yummy, home made blueberry smoothie! Cheers!

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is genieten van je heerlijke, huisgemaakte blauwbessen smoothie! Geniet se!


Ever since I got sent these Juice Jars so I'm all inspired to do more smoothie or home made juice recipes here on my blog. Which recipe would you like to see next? Let me know in the comment section!

Sinds ik deze Juice Jars opgestuurd kreeg ben ik helemaal geïnspireerd om meer smoothie en/of huisgemaakte sap recepten te plaatsen op mijn blog. Welk recept zou je graag willen zien? Laat het me weten in de reacties!
 


.