10 Most Popular Blog Posts of 2014

Most Popular Blog Posts of 2014
I can't believe another year has passed. I started this blog in May of 2013, but have only been blogging consistently since last July. I can not believe how fast my blog has grown the last couple of months, and I'm so thankful and feel truly blessed to have been able to "meet" so many new people through my blog around the world. Thanks for sticking around, and hope you enjoy looking back with me at the 10 Most popular Blog Posts of 2014!

Ik kan nauwelijks geloven dat er alweer een jaar voorbij is. Ik begon deze blog in mei 2013, maar ben pas echt consequent gaan bloggen sinds juli van dit jaar. Ik kan niet geloven hoe snel mijn blog is gegroeid de afgelopen maanden, en ik ben zo dankbaar en voel me echt gezegend dat ik zoveel nieuwe mensen heb kunnen "ontmoeten" over de hele wereld. Heel erg bedankt dat jullie zijn blijven hangen, en ik hoop dat jullie met net zoveel plezier terugblikken op mijn 10 meest populaire blog posten van 2014 als ik!


Moroccan Style Lamb Skewers
I posted this picture on my Instagram and Facebook page and my mailbox exploded with requests to share my recipe with you guys. I thought it was a great idea to do so, so I did. And it was viewed a lot! You know I'm always happy to write about you stuff you ask for, so keep the requests coming!

Ik plaatste deze foto op mijn Instagram en Facebook pagina en mijn mailbox explodeerde met verzoeken of ik mijn recept wilde delen. Ik vond het een hartikke leuk idee, dus maakte ik er een blogpost van. En het werd vaak bekeken! Jullie weten dat ik graag schrijf over onderwerpen waar jullie om vragen, dus laat de verzoekjes maar komen!

Rosti Mepal Storage Boxes Review
After publishing this blog post I got so many lovely messages from you guys saying you where immediately inspired to tackle your own kitchen cabinets. I totally loved that! I love to be inspired, so when I can return the favor that makes me so happy. This post was so popular, it made it to the 9th place of my most popular blog posts of 2014. 

Nadat ik deze post plaatste kreeg ik zoveel leuke berichtjes van jullie, dat jullie je erg geïnspireerd voelde om je eigen keukenkastjes te organiseren. Dat vond ik zo gaaf! Ik vind het geweldig om me te laten inspireren, dus het feit dat ik het terug kon doen maakte me heel blij. Deze post was zo populair dat hij de 9de plaats in wacht sleepte van mijn meest populaire blogposts uit 2014.


Lmsemmen Recipe
I got a lot of comments saying you liked the step by step photo's when sharing a recipe. So I stuck by that method. Especially with these kinds of recipes the step by step pictures can make recreating the recipe so much easier. And it was good enough for an 8th place!

Ik kreeg veel reacties waarin gezegd werd dat jullie de stap voor stap foto's fijn vonden wanneer ik een recept deel. Dus bleef ik het op die manier doen. Vooral met dit soort recepten kan het namaken van het recept een stuk makkelijker zijn. En het was goed genoeg voor een 8ste plaats!


Spice Storage Setup
Apparently you enjoy reading about my organizing tips and tricks. I really didn't realize that I had so many spices until I organized them. 58 To be exact! And in this post I tell you all about how I chose to organize all 58.

Zo te zien vinden jullie de organizing posts erg leuk om te lezen. Ik had geen idee dat ik zoveel specerijen had totdat ik ze ging organizeren. 58 soorten om precies te zijn! En in deze post vertelde ik jullie precies hoe ik ze organiseerde.

Haul: H&M|Primark|Only|MAC|M&S|HEMA|ICI Paris XL
I got soooo many sweet comments on this post. I was so surprised when I saw how many people liked to see a Haul on my blog. But I was so bummed out when I saw that all the comments posted on all my posts where gone when I used a new Blog Template. At least I still have the lovely comments posted on my Instagram account :)

Ik kreeg zoooooveel lieve reacties op deze post! Ik was echt verrast door hoeveel van jullie het leuk vinden om shoplogs te lezen. Maar ik vond het zooo jammer toen alle reacties verdwenen nadat ik een nieuwe Blog Template (dus de kleuren en indeling van mijn blog) had gebruikt. Ik heb in ieder geval de reacties op mijn Instagram account nog :)

KitchenAid Food Processor Attachment Review
I got to demonstrate this handy dandy Food Processor attachment from KitchenAid. I got a lot of great feedback from you guys saying you love how I show what I actually make using the appliances. Got the same responses when I wrote the reviews for my KitchenAid Artisan Stand Mixer and the Magimix Food Processor. This baby made it to my top 5 most popular blog posts of 2014!

Ik mocht deze superhandige Foodprocessor opzetstuk van KitchenAid uittesten. Ik kreeg zoveel positieve feedback van jullie dat jullie het leuk vinden als ik daadwerkelijk laat zien wat ik gemaakt heb met de keukenapparaten. Ik kreeg dezelfde reacties op mijn blogposts met de reviews van de KitchenAid Artisan Stand Mixer en de Magimix Foodprocessor. Dit juweeltje haalde het tot de top 5 van mijn meest populaire blogposts van 2014!


My Perfect Blogger Life

Seriously you guys, the comments on this post actually made me cry. I was so overwhelmed with all the lovely comments. This post was truly written from the heart. I think it's so important to let each other know that we are not perfect. Especially if you're a mom. It's OK to share that you're not perfect. Let's be real, no one is...

Serieus, ik moest echt een traantje wegpinken van de reacties in deze post. Ik was zo overweldigd door alle lieve reacties. Deze post kwam echt uit mijn hart. Ik heb even getwijfeld of ik het wel moest publiseren, maar ik denk dat het zó belangrijk is om elkaar te laten weten dat we niet perfect zijn. Met name voor de moeders onder ons. Het is oké om de minder perfecte dingen te delen. Laten we eerlijk zijn, niemand is perfect...


Primark Flagship Store The Hague
I absolutely love going to these Press Openings from Primark, and apparently, you guys love reading about them! This post made it to the top 3 of my most popular blog posts of 2014!

Ik ben echt dol op de Persopeningen van Primark, en blijkbaar vinden jullie het leuk om erover te lezen! Dit artikel haalde het tot de top 3 van mijn meest populaire blogposts van 2014!


Rolo Brownie Trifle Recipe
This recipe was by far the most requested recipe. Ever! I loved seeing the photo's you sent me when recreating this recipe! Keep 'em coming! In fact, I might do a collage of all the pictures you've sent me recreating my recipes! <3

Dit recept was veruit het meest verzochte recept. Ooit! Ik vond het zo leuk om de foto's te zien die jullie me opstuurden nadat jullie dit recept hadden nagemaakt! Laat maar komen! Sterker nog, ik denk dat ik een collage ga maken met alle foto's van de recepten die jullie hebben nagemaakt, die jullie me hebben opgestuurd! <3

#1 Review: MAC Honeylove Lipstick & Soar Lip Pencil
MAC Honeylove & Soar
Drum rolls please! The number one, most popular blog post of 2014 is: The review and swatches of MAC's Honeylove Lipstick and MAC's Soar Lip Pencil! This is my all time favorite lip combo and apparently you like it too! I got a lot of emails saying you where going to get that lip combo as well! Like I said, I love to be inspired, and if I can inspire only 1 person, I'm a happy blogger! Thanks for making me a happy blogger and for reading my blog posts! I hope we can inspire each other even more in 2015!

Tromgeroffel alstublieft! De nummer één, meest populaire blogpost van 2014 is: De review en swatches van MAC Honeylove Lippenstif en MAC Soar Lippotlood! Dit is mijn lievelings lipcombinatie ooit, en blijkbaar vinden jullie 'm ook mooi! Ik kreeg veel berichtjes waarin jullie aangaven deze lipcombinatie te zullen kopen na het zien van mijn blogpost! Zoals ik al zei, ik vind het geweldig om geïnspireerd te worden, en al kan ik 1 persoon inspireren, dan ben ik een gelukkige blogger! Bedankt dat jullie mij een gelukkige blogger hebben gemaakt en voor het lezen van mijn blogposts! Ik hoop dat we elkaar nóg meer zullen inspireren in 2015!.