Lush Snow Fairy LE Showergel

Lush Snow Fairy LE Shower Gel Review

I was waiting for my sisters last Friday for our weekly Sisternight so I thought I'd have a sniff at the Lush store, as you do... I'd been sniffing all sorts of bath bombs, massage bars and body scrubs and it all smelled amazeballs, as always, but then my nose smelled something that was as sweet as pink lollipops, bubblegum and candy... combined! It was Lush's limited edition Snow Fairy Shower gel.

Afgelopen vrijdag was ik op mijn zussen aan het wachten voor onze wekelijkse zussenavond, dus besloot ik "eventjes" rond te snuffelen in de Lush winkel. Ik heb aan allerlei Badbommetjes, massagebars en bodyscrubs gesnuffeld, en alles rook héérlijk, zoals altijd. Maar niks kwam in de buurt van deze heerlijke roze zoet-als-lollies-bubbelgum-en-snoepjes-bij-elkaar showergel! Het was de limited edition showergel genaamd Snow Fairy.Lush Snow Fairy Shower Gel

The Snow Fairy shower gel is super sweet, but good sweet you know? I just wanted to open up the bottle, pour this stuff in my mouth and start chewing it. But that's not such a good idea since it's a liquid..oh, and because it's a shower gel... If you look very closely you can detect  tiny bits of blue sparkles in there as well. But not to worry, you won't find any glitters on your skin after rinsing the shower gel off.


De Snow Fairy showergel is echt heel zoet, maar fijn zoet, weet je wel? Ik kreeg spontaan zin om het flesje leeg te gooien in mijn mond en er op te kauwen. Maar dat leek me toch niet zo'n goed idee aangezien het vloeibaar is...oh, en omdat het een showergel is... Als je héél goed kijkt zie je er piepkleine blauwe glittertjes in zitten. Maar geen zorgen, hier zie je niets van terug nadat je de showergel hebt afgespoeld.


It does contains parabens, so that's a bit of a downer. But if that doesn't bother you (that much), you should really give this sweety a go, before they're gone again.
This shower gel really makes me feel all girly and happy. Crazy how a shower gel can do that to a girl. I wonder if it has the same effect on boys...

Er zitten wel parabenen in (laatste ingrediënt dus niet superveel), dus dat is wel minder. Maar als je dat geen (gigantisch) probleem vindt dan zou ik dit snoepje zeker eens uit proberen nu het nog kan.
Door deze showergel voel ik me echt happy en een echt "meisje meisje" onder de douche. Bizar hoe een showergel daarvoor kan zorgen vind je niet? Ik vraag me af of het hetzelfde effect ook op jongens heeft...


What's your absolute favorite Lush product that you think I HAVE to try next?

Wat is jouw absoluut favoriete Lush product waarvan je vindt dat ik het móet uitproberen? 
.