Hairmoso.nl Unboxing

Hairmoso Review
Een aantal weken geleden werd ik benaderd door Hairmoso.nl met de vraag of ik een box met haarproducten zou willen ontvangen en er eventueel wat over te schrijven.  Ik heb de doos vorige week ontvangen en laat jullie vandaag zien wat ik heb  gekregen. Kijk je mee?

Ik wil echt even stil staan bij hoe leuk de producten verpakt zijn! En toen ik de doos opende zag het er ook erg schattig uit:

Hairmoso Unboxing
 Hier word ik nou vrolijk van :D

Kevin Murphy Color Bug
Kevin Murphy Color Bug in 'Shimmer'
Het eerste product wat mij opviel en waar ik erg benieuwd naar was was deze Color Bug van Kevin Murphy.Als je 'm open draait zie je het pigment waarmee je plukjes haar inwrijft waardoor je een goudkleurige gloed krijgt op je haar. Je fixeert het met wat haarspray en je bent een avondje voorzien van feestelijk haar.

Keratherapy Shampoo & Conditioner
Ook ontving ik deze Keratherapy Moisture Shampoo en de bijbehorende Keratherapy Moisture Conditioner. Zowel de shampoo als de conditioner bevatten organische keratine wat het haar van binnenuit zou verzorgen.

Tangle Teezer
En dan nu, de Tangle Teezer. Hier ben ik al een tijdje erg benieuwd naar. Ik had er veel over gelezen en mag 'm dan nu eindelijk zelf uitproberen. Hij komt in verschillende kleuren, ik kreeg de zwarte Salon Elite variant.

Tangle Teezer Salon Elite Black

Zoals je kunt zien bestaat de borstel uit zowel langere als kortere tandjes. Dit zorgt ervoor dat je haar gemakkelijk doorkambaar wordt en geeft tegelijk een licht masserende werking op de hoofdhuid.

Wella Professionals Grip Cream & Body Crafter
Ook ontving ik deze Wella Professionals Dry Grip Cream en de Wella Professionals Wet Body Crafter. De Dry Grip Cream is een soort crèmewax en geeft een stevige hold. De Wet Body Crafter is een volumespray die een lichte holdfactor heeft zonder te plakken of het haar te verharden.

Kerastase Nutritiv
Het volgende product deed me aan Marokko denken. Nee, niet omdat er arganolie in zit. Het deed me denken aan Marokko omdat dit product, zoals veel andere Franse producten gebruikt wordt in Marokko. de Kerastase Nutritiv Bain Nutri Thermique is een intensief voedend "bad" voor droog en gevoelig haar.

Sebastian Drynamic Droogshampoo
En als laatst ontving ik deze droogshampoo van Sebastian. De Drynamic droogshampoo van Sebastian is anders dan de meeste droogshampoo's omdat deze geen witte waas achterlaat in het haar. Het absorbeert de oliën in het haar om vervolgens te verdampen. Bijzonder toch?

Zoals je hebt kunnen zien verkoopt Hairmoso verschillende soorten haarproducten. Van goedkopere drogistmerken tot ' high end' merken. Ben je benieuwd geworden naar de webshop? Neem dan even een kijkje op hairmoso.nl. Bestellen voor 23.45 uur betekend de volgende dag bezorgd!

Welk product is jouw favoriet? Laat het me weten door een berichtje achter te laten!

*This post was in Dutch only since the webshop is based in The Netherlands and doesn't provide worldwide shipping.
.