Review: Rosti Mepal Storage Boxes/ Kitchen Cabinet Organization

Rosti Mepal Modul Set -Azur
A couple of weeks I got an email from a Rosti Mepal employee asking if I would like to try something from their web shop. I immediately got inspired to organize my kitchen cabinet. It's filled with bags, boxes and baskets. It's super disorganized so I never know what I've actually got in that cabinet. 

Een aantal weken geleden werd ik gemaild door iemand van Rosti Mepal of ik misschien iets uit de webshop wilde testen. Ik kreeg direct inspiratie om mijn keukenkastje eens onder handen te nemen. Er staan allerlei doosjes, zakjes en manden in. Een totaal ongeorganiseerd zooitje en ik weet nooit goed wat ik in huis heb. Rommelig Keukenkastje
I got two boxes of the Storage Box Set in the color 'Azur'. I think those blue lids look so fresh which inspire me to organize and clean everything. And those lids are really airtight. You can almost feel the lid get sucked in when you press it. I bought these plastic disposable take out boxes in our local Chinatown to store all of the other stuff that I had wandering around that cabinet. And of course I've labeled everything with my best friend the Label maker.


Ik kreeg 2 keer de 5-delige Modul Bewaardozen set in de kleur 'Azur'. Ik vind de blauwe deksels een frisse uitstraling hebben wat mij direct inspireert om alles netjes te maken. En de deksels sluiten de boel écht luchtdicht af. Je voelt het bijna trekken als je de deksel vast duwt. Ik heb bij de toko in Chinatown direct wat plastic wegwerpbakjes gekocht om alle andere ingrediënten ook luchtdicht op te kunnen bergen. En natuurlijk heb ik alle dozen gelabeld met mijn beste vriend de labelmaker.

I can now immediately see what I've got or need to buy since the Modul storage boxes are see through. Very handy dandy. However, I couldn't find any see through  disposable boxes. I mean I've looked everywhere... Nothing.

Are you ready for the 'after' shot? Find the 82746286 differences:

Doordat de Modul Bewaardozen doorzichtig zijn kan ik in één oogopslag zien wat bijna opraakt en dus gekocht moet worden. Heel handig dus. Ik kon helaas geen doorzichtige wegwerpbakjes vinden. Ik heb me rot gezocht...nergens gevonden.

Ben je klaar voor de 'na' foto? Zoek de 82746286 verschillen:

 Georganiseerd Keukenkastje
Tadaaaaaaa! Can you believe what a difference these boxes make?

Tadaaaaaa! Bizar wat een paar doosjes voor verschil kunnen maken...


Rosti Mepal Bewaardozen

How cool is that?! I seriously open up the cabinet every time just because I think it looks so pretty!

Hoe geweldig is dat?! Ik doe nu serieus af en toe gewoon even in mijn keukenkastje kijken omdat ik het zo mooi vind.

Rosti Mepal Modul Bewaardozen
I only knew Rosti Mepal from their beakers, lunchboxes and storage boxes. But it turns out they sell so much more. From cutting boards to dinnerware, and all products are now sold online on their web shop: www.rosti-shop.co.uk. These Rosti Mepal Modul Storage Boxes are also sold seperately and are available in different sizes and colors.


Ik kende Rosti Mepal eigenlijk alleen van de drinkbekers, lunchtrommeltjes en bewaardozen. Maar ze verkopen echt veel meer. Van snijplanken tot servies, en alle producten worden nu ook verkocht in hun webshop: www.rostimepalshop.nl. Deze Rosti Mepal Modul Bewaardozen zijn ook los te koop en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten.


What part of your house really needs an organizing make over?

Welke ruimte in je huis is écht toe aan een organizing make over?.