Primark Opening Rotterdam Zuidplein November 2014

Primark Rotterdam Zuidplein Opening

This morning I went to the opening of a new Primark store in Rotterdam. It's the second Primark store in Rotterdam. This time it's in The Netherlands largest mall; Zuidplein. The store is nearly nearly 4,400 square meters and it's packed with the latest fashion. I got an invitation to actually go inside the store before it was open to the public. There where a bunch of other bloggers invited as well. I loved the experience and the store. It was a lot bigger than the Primark store in Zoetermeer where I normally shop at Primark. Everything was very neat and organized, and there was a crowd waiting outside behind fences, to get in and destroy the neatness.. lol!

Vanmorgen ging ik naar de opening van een splinternieuwe Primark winkel in Rotterdam. Het is de tweede Primark winkel in Rotterdam. En dit keer staat de nieuwe Primark in Nederlands grootste winkelcentrum; Zuidplein. De winkel is bijna 4,400 vierkante meter groot, en is bomvol met de laatste mode. Ik kreeg een uitnodiging om deze Primark te bezoeken voordat de winkel zijn deuren opende voor het publiek. Er waren nog een aantal andere bloggers uitgenodigd. Erg leuk om te zien. Ik vond het een geweldige ervaring en vond de winkel erg gaaf. Hij is een stuk groter dan de Primark in Zoetermeer waar ik normaal mijn Primark aankopen doe. Alles was nog strak en netjes en er stond een massa achter dranghekken te wachten om alle nette stapeltjes te vernietigen.. lol!I really loved the collections. Both the grown up collections and the mini me collections. And the 'Home' collection was so very warm and cozy. Perfect for this time of year! I've bought a couple of cute items that I will show you in an other post. otherwise this post will be way to long. I'm going to stop rambling on and show you the pictures I've taken of the store this morning.

Ik vond de collecties echt geweldig. Zowel de collecties voor volwassenen als de mini me collecties. En de 'Home' collectie was zo mooi warm en knus. Perfect voor deze tijd van het jaar! Ik heb een aantal superleuke items gekocht die ik je in een ander artikel zal laten zien. Anders wordt dit artikel wel errug lang. Ik ga stoppen met ratelen en je de foto's laten zien die ik vanmorgen heb gemaakt.

Primark Holiday Collection

Neatly Stacked Jeans
Primark Party Clutches
Primark Statement Necklaces
How pretty are these statement necklaces?! Got. Enough. Must. Resist.

Hoe mooi zijn deze statement kettingen?! Heb. Genoeg. Moet. Weerstaan.

Primark Beauty

I love that they carry these Moroccan Argan Oil Shampoos and Conditioners! And the best part? There are no nasty Parabens or Sulphates in these products!

Ik vind het zo gaaf dat Primark deze Moroccan Argan Olie Shampoo's en Conditioners verkoopt! En het leukste hier van? Er zitten geen jakkie Parabenen of Sulfaten in!

Primark Boys Collection
Primark Girls Collection

How cute are these kids' clothes?! I was very impressed with the new kids collections. I saw (too) many things I'd love for my kids.

Hoe schattig zijn deze kinderkleertjes?! ik was echt onder de indruk van de nieuwe kindercollecties. Ik zag (te) veel gave kleertjes die ik echt leuk zou vinden voor mijn koters.

Primark Home Collection
I love those baskets! And the fluffy throws! And the pretty candles! I love it all!

Ik vind die mandjes zó leuk! En de zachte dekentjes! En al die mooie kaarsjes! Gewoon allemaal leuk!

Endless Cash Registers at Primark
I absolutely loved the experience, I loved the collections and I hope I get an invitation to the next Primark store opening in The Hague where I live. Only four more weeks left! yay!

Ik vond het echt een hele gave ervaring, en ik vond de collecties ook erg mooi. Ik hoop dat ik ook uitgenodigd zal worden bij de volgende Primark winkel die geopend wordt in mijn stadje achter de duinen; Den Haag! Nog maar een paar weekjes te gaan! Kan niet wachten!

What was your favorite item from these collections?

Wat is jouw favoriete item van deze collecties?

.