My Spice Storage Setup


IKEA Grundtal Spice Storage Unit
 My husband and I love to cook, a lot. We love cooking all sorts of dishes from around the world. And we LOVE our spices. Since we have so many different spices we had to find a way to store each and every one of them, but we also wanted it to be easy to find and functional. So when we saw these racks at IKEA, which where actually dish racks, we thought they would be perfect to store our little spice jars. To make it even more functional, I thought I'd label all the spice jars (any excuse to use my Dymo Lable Maker!) and store them alphabetically. This way, we don't need to sniff 4 spices before finding the spice that we need.

Mijn man en ik houden allebei erg van koken. We vinden het erg leuk om verschillende gerechten uit verschillende keukens te proberen. En we zijn dol op specerijen! Aangezien we zoveel verschillende specerijen hebben moesten we een manier vinden om ze één voor één op te kunnen bergen terwijl ze gemakkelijk te vinden waren, het moest functioneel zijn. Toen we deze rekken zagen bij de IKEA, die eigenlijk bestemd zijn voor bekers, wisten we dat deze perfect zouden zijn om onze kruiden in op te bergen. Om het nóg functioneler te maken heb ik ze één voor één gelabeld (weer een excuus om mijn Dymo Lable Maker te gebruiken!) en op alfabetische volgorde neergezet. Hierdoor hoeven we niet eerst 4 andere potjes te besnuffelen voor we het juiste postje hadden gevonden.Dymo LetraTag Label Maker
The spice jars that we used are also from IKEA. No, I'm not getting paid by IKEA to write nice things about them, I just sincerely love IKEA! (And even if I where paid by them, you know I only write about stuff I love...) Moving on! These little jars are just the perfect size to store spices in them. Each pack contains two jars.

De kruidenpotjes die we hebben gebruikt zijn ook van de IKEA. Nee, ik word niet betaald door IKEA om goeie dingen over ze te schrijven, ik ben gewoon écht dol op de IKEA! (en al werd ik door ze betaald, je weet dat ik alleen schrijf over dingen die ik echt leuk vind). We gaan verder! Deze kleine potjes hebben het perfecte formaat om specerijen in te bewaren. Ze worden per twee verkocht.

IKEA Droppar Spice Jars
I love how it looks and how easy it is to find the spices I need when I'm cooking or baking. Some spices I use so much of that I fill up two jars with the same spice. That way I don't have to fill up the jars every week.

Ik vind het er zo gaaf uitzien, en ideaal dat al mijn kruiden nu makkelijk te vinden zijn tijdens het koken en bakken. Sommige kruiden gebruik ik zo vaak dat ik twee potjes heb gevuld met dezelfde kruiden. Zo hoef ik niet elke week de potjes bij te vullen. 

Organized Spices

 
58 Spice Jars Filled (room for 2 more :D )

 How do you store your spices? Let me know in the comment section down below!

Hoe bewaar jij je specerijen?

.