Benefit Coralista, PoreFessional & They're Real Macara Review

Benefit Binge
If you follow me on social media you've probably seen I failed my 'No Shopping Month'... I've lasted for two weeks, doing just fine, until 'Date Night' with The Hubster. We had a reservation at a Vietnamese restaurant in the city center and where a bit early so we had some time to kill. We passed by the new Douglas store in The Hague and I wanted to go in 'just to take a look'. Yeah right. Before I knew it I was sitting in the makeup chair having the salesgirl smear all sorts of gorgeous products on my face. What was I suppose to do? OK, I could have not gone in to the store in the first place... But I was strangely drawn to the cute corally pink Benefit stand and before I knew it I was out of the store with a couple of goodies. The salesgirl was so sweet, I wish I've asked for her name so I could mention her here on my blog. I told her all about the promise I had made to myself of not buying anything for a month and that I had publicly announced it on my blog so there would be no turning back. My husbands answer to that was; 'You're a girl, you like pretty stuff, buy the pretty stuff, the other girls that read your blog will understand'. Ehhm, OK!

Als je mij volgt op social media dan heb je waarschijnlijk al gezien dat ik mijn 'Verboden Te Shoppen Maand' niet gehaald heb... Ik heb het twee weken volgehouden, ging helemaal goed, totdat ik uit ging met Manlief. We hadden gereserveerd bij een Vietnamees restaurant in het centrum van Den Haag, en waren een beetje vroeg dus hadden we wat tijd te doden. We liepen langs de onlangs geopende Douglas  en ik wilde graag "alleen even kijken". Ja hoor... Voor ik het wist zat ik op de visagiestoel terwijl de verkoopster allerlei heerlijke producten op mijn gezicht smeerde. Wat had ik dan moeten doen? Oké, misschien had ik überhaupt niet naar binnen moeten gaan... Maar ik voelde me zo aangetrokken tot het schattige koraal-roze Benefit hoekje en voor ik het wist liep ik de winkel uit met allemaal moois. De verkoopster was zo lief, stom dat ik vergeten ben naar haar naam te vragen zodat ik haar hier kon noemen. Ik vertelde haar van de belofte die ik met mezelf maakte om een maand lang niks te kopen en dat ik het publiekelijk had aangekondigd op mijn blog zodat ik er niet meer onderuit kon. Mijn mans' antwoord daarop was; 'Je bent een meisje, meisjes houden van mooie dingen, koop de mooie dingen, de andere meisjes die je blog lezen zullen het begrijpen'. Eehm, Oké!Benefit POREfessional Review

I had seen and read so much about the POREfessional that I had to give it a try. The salesgirl applied this on my face and I was stunned by the result! Seriously, it's like you're not wearing anything, it's invisible, but your skin looks so much smoother! My pores where a lot less visible! It was like I've retouched my face with Photoshop, in person!

Ik heb zoveel gezien en gelezen over de POREfessional dat ik het wel móest proberen. De verkoopster bij de Douglas heeft dit op mijn gezicht aangebracht en ik was echt zo verrast met het resultaat! Even serieus, het is alsof je niets op hebt, het is onzichtbaar, maar je huid ziet er zo veel gladder uit! Mijn poriën waren echt een stuk minder zichtbaar. Het was alsof ik mijn gezicht had bewerkt met Photoshop maar dan in het echt!

Benefit POREfessional Swatch
It actually looks like a foundation but it doesn't have any coverage what so ever. It goes on completely invisible. It's just filling up the pores and fine lines in you skin.

Het lijkt wel foundation maar het geeft totaal geen kleurdekking. Als je het inbrengt is het volledig onzichtbaar. Het vult alleen je poriën en fijne lijntjes op.

Benefit POREfessional Before & After
You can see the difference in this picture! Right side is with Benefit's POREfessional, left side is without POREfessional. Amazing right?! It's like it's blurring away any imperfections on the skin! I love this stuff you guys. Although it is a bit on the pricey side, I will definitely be repurchasing this baby.

Je kan het verschil zien in deze foto! Op de rechterkant heb ik Benefit's POREfessional aangebracht en links is zonder POREfessional. Bizar toch?! Het lijkt alsof het alle imperfecties vervaagt op je huid. Serieus jongens, ik ben echt verkocht aand it spul. Ondanks dat het aan de prijzige kant is zal ik het zeker opnieuw kopen als het op is.

Benefit Coralista Blush Review

Next I got the Epically gorgeous blush: Coralista. This beauty has been on my wish list for so long! And now it's finally mine all mine! This precious ehm, blush is like the name suggests, a coral-pink blush. It has a beautiful golden sheen to it that catches the light without it being shimmery and making you look like a moving disco ball.

Ook kocht ik de Episch mooie blush: Coralista. Dit juweeltje staat al zo lang op mijn verlanglijstje! En nu is het eindelijk van mij! Helemaal van mij! Deze precious ehm, blush is zoals de naam al verklapt een koraal-roze blush. Het heeft een prachtige gouden glans dat het licht heel mooi vangt, zonder glitters of dat je er uit ziet als een lopende disco ball.

Benefit Coralista Blush

How pretty is that color! It just adds the perfect flush to the cheeks and a healthy glow. It's definitly buildable so you won't end up with clown cheeks with your first swipe. So even if you have a very fair skintone, this won't be too much.

Hoe mooi is die kleur! Het geeft een perfecte blos op je wangen met een gezonde 'glow'. Als je er meerdere laagjes van aanbrengt wordt de kleur intensiever. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je er na één veeg uitziet als een clown. Zelfs met een porceleinen huidje zal het niet gauw te veel worden.

Benefit Coralista Blush Swatch


I really wanted to try 'The Best Mascara in the World', but I didn't want to spend €24,50 on it, so I got the mini version of the 'They're Real Mascara'. Maybe I expected too much of this mascara. Don't get me wrong, it's really, really good. But so are other mascara's I've tried. This mascara gives the lashes length, curl and if you build it up, you'll have lots of volume as well. Love this mascara, but like I said, I think there are other mascara's out there that are just as good.

Ik wilde heel graag "De Beste Mascara Ter wereld" uitproberen, maar ik wilde er geen €24,50 aan uitgeven. Dus kocht ik de mini versie van de They're Real Mascara. Misschien heb ik er te veel van verwacht... begrijp me niet verkeerd, het is écht een hele goede mascara. Maar dat zijn andere mascara's die ik heb geprobeerd ook. Deze mascara geeft de wimpers meer lengte, krul en als je meerdere laagjes aanbrengt, ook nog eens veel volume. Ik ben echt dol op deze mascara, maar zoals ik zei, ik denk dat er een boel mascara's te koop zijn die net zo goed zijn.

Benefit They're Real Mascara Review
I think the best part about this mascara is the brush. I love the little ball thingy on the tip of the brush that makes coating those tiny inner lashes a breeze. And the fact that the "brush" isn't a brush but made of plastic so it's great for separating those lashes.

Het fijnste aan deze mascara vind ik het borsteltje. Dat kleine ronde balletje op het eind zorgt ervoor dat ik gemakkelijk de allerkleinste wimpertjes in mijn ooghoeken kan bedekken met een laagje gitzwarte mascara. En het feit dat het borsteltje geen borsteltje ismaar gemaakt van kunststof zorgt ervoor dat mijn wimpers mooi gescheiden worden.

What's you favorite Benefit product?

Wat is jouw favoriete Benefit product?

.