Lush Review: Mask of Magnaminty, Hair Doctor & Tea Tree Water

Lush Products Review
Ever since my last visit to Lush I couldn't wait to try more of their products. So when I was in Amsterdam with the Hubster two weekends ago I had to see the Lush store there too. I got three amazing products that I've tried and loved this last week.

Sinds mijn laatste bezoekje aan Lush kon ik niet wachten meer producten uit te proberen. Toen ik in Amsterdam was met Manlief een week geleden, kon ik het niet laten een bezoekje te brengen aan de Lush winkel aldaar. Ik heb toen drie geweldige producten gekocht die ik de afgelopen week uitgeprobeerd heb.
Lush Mask of Magnaminty €8.60

A lovely visitor Hanna Rose commented in my last Lush post that she loves Mask of Magnaminty. You know I always like to try out new stuff on my face so if one of you guys say you love something; I need to try it. So I got a jar of this green stuff and I can see why it's Hanna's favorite Lush product. This stuff is amazing! I applied a thick layer to my face and let it sit for about 10 minutes. It started to dry up a bit so I washed it off. Seriously, my face felt so soft and clean! My pores had completely cleared out. I'm hooked! It smells very fresh and well... minty. Love the smell, love how it feels like it's actually doing something while on the skin, love the results. Oh and the best part? It preserves itself! No yucky chemicals needed!

Bezoekster Hanna Rose schreef een berichtje onder mijn vorige Lush post dat zij dol is op het maskertje genaam Mask of Magnaminty. Je weet dat ik graag nieuwe producten uit probeer op mijn gezicht en als iemand van jullie zegt dat je dol bent op een bepaald product móet ik het uitproberen. Dus ik kocht dit potje met groene smurrie, en ik snap nu waarom dit Hanna's favoriete Lush product is. Dit spul is fantastisch! I bracht een dikke laag aan op mijn huid en liet het een minuut of 10 inwerken. Het begon wat op te drogen dus waste ik het af met lauwwarm water. Even serieus, mijn huid voelde zó zacht en schoon aan. Mijn poriën waren helemaal schoon. Ik ben verliefd! Het ruikt heel fris en, hoe kan het ook anders, naar munt. Ik vind het heerlijk ruiken, je vóelt het werken op je huid. En het doet wat het zegt. Extra bonus punten alert: dit goedje conserveert zichzelf! Geen chemische zooi!

You guys told me on Instagram you'd like to see the ingredients list of the products so I've taken a picture of those as well.

Een aantal van jullie vroeg mij op instagram een foto van de ingredientenlijsten te plaatsen bij het bijbehorende product. Dan doen we dat toch gewoon?

Lush Mask of Magnaminty Ingredients
Next I got this cool stuff for my hair called Hair Doctor. It's a hair and scalp mask. It's packed with great ingredients for you hair and scalp like: Irish Moss Seaweed, Extra Virgin Coco Oil, Almond Oil and Peppermint. You can definitely smell the peppermint, it's smells very fresh. Feels great on the scalp as well. I applied it to my entire hair and scalp and let it sit for about 20 minutes. After that I rinsed the mask out and applied some Human+Kind conditioner. I love how my hair feels afterwards. I feel very refreshed, my hair feels nurtured and soft and well taken care of. Love it. This hair mask doesn't contain any preservatives so it does need to be refrigerated. But that's fine by me as long as there are no harsh chemicals.

Ook kocht ik deze coole haarmasker genaamd Hair Doctor. Het is zowel een haar- als hoofdhuidmasker. Het zit vol met ingredienten waar je lokken van zullen smullen: Ierse moss Zeewier, Extra Virgin Kokosolie, Amandelolie en pepermunt. Je kan de pepermunt goed ruiken, het ruikt lekker fris. Voelt heerlijk aan op de hoofdhuid. Ik heb het op mijn haren en hoofdhuid aangebracht en zo'n 20 minuten in laten werken. Daarna heb ik het masker uitgespoeld en wat Human+Kind conditioner gebruikt. Mijn haar voelde zo lekker zacht aan. Het voelde heel gevoed en verzorgd aan. Heerlijk. Dit haarmaskertje bevat geen conserveringsmiddelen dus je zal het wel in de koelkast moeten bewaren. Maar dat vind ik niet erg aangezien dat alleen maar betekent dat er geen chemische conserveringsmiddelen in mijn maskertje zitten.

Lush Hair Doctor €11.65

Lush Hair Doctor Ingredients List
And lastly I got this bottle of Tea Tree Water. I love to use it both as a refresher and just spray it directly on to my face, as well as spraying it on to a cotton pad and use it as a toner. Tea tree has natural anti bacterial properties so it's perfect for acne prone and oily skin. The only bad thing I can say about this product is that it contains methylparaben.

En als laatst kocht ik dit flesje Tea Tree Water. Ik vind het heerlijk om op twee manieren te gebruiken; als verfrissende spray. Dus gewoon direct op mijn gezicht sprayen. Maar ook gebruik ik het door op een wattenschijfje te sprayen en vervolgens mijn gezicht ermee af te nemen, als een toner dus. Tea tree bevat natuurlijk anti-bacteriële eigenschappen, dus is het ideaal voor een huid met acné of een wat vettigere huid. Het enige nadeel wat ik kan bedenken aan dit product is dat er methylparabeen in zit. 

Lush tea Tree Water €6.25


Lush Tea Tree Water Ingredients
 
Lush Products

Have you ever tried any of these Lush products? Which one would you love to try?

Heb jij wel eens één van deze Lush producten geprobeerd? Welke zou je wel eens willen proberen?

Facebook: Fabulicious Home Life
Instagram: @FabuliciousHomeLife
Twitter: @FabuliciousHL
Bloglovin!
.