Huge Haul: MAC| PRIMARK| ONLY| HUMAN+KIND| H&M| M&S| HEMA

Huge Haul!

So I posted this picture on my Instagram and Facebook on Monday, and asked you guys if you would like to see a haul on my blog. Everyone voted 'Yay'! So as promised, I'm going to show you what I came home with.

Maandag plaatste ik deze foto op mijn Instagram en op Facebook, en vroeg jullie of jullie het leuk vonden als ik er een shoplog van schreef op mijn blog. Iedereen stemde toe, dus zal ik jullie nu laten zien waar ik mee thuis kwam.Human+Kind Shampoo, Conditioner & Hand+Elbow+Foot Cream

Let's start with That little bag from ICI Paris XL. A while back I saw this picture on Twitter with a new brand displayed on the shelves of ICI Paris XL. It's a fairly new brand called Human+Kind. I loved the packaging so I commented on that. They responded that the creators are actually Dutch living in Ireland. I got interested in the brand and started to do some research. I found out that it was a brand that creates natural products for your face, body, hair, you name it, they make it. Now if there's any way I can reduce the amounts of chemicals that enters my body (yes even through your skin/scalp) I'm willing to give it a go. I got the Shampoo (which doubles as a bodywash!), Conditioner and Hand + Elbow + Foot Cream. They where all 8,83 each, but got them on sale with 25% off! If you want to see a full review on these products, just let me know in the comment section down below or on social media!

Laat ik beginnen met het tasje van ICI Paris XL. Een tijdje terug zag ik een foto voorbijkomen op Twitter met een nieuw merk in de schappen van ICI Paris XL. Het is een redelijk nieuw merk, en het heet Human+Kind. Ik vond de verpakking superschattig dus reageerde ik op de foto. Ze reageerde dat de makers van het merk Nederlanders zijn die in Ierland wonen. Ik raakte geïnteresseerd in het merk en deed wat research. Ik kwam er achter dat het om een merk gaat die natuurlijke producten ontwikkelen voor je gezicht, haar, lichaam, van alles. En als er een makkelijke manier is om minder chemicaliën in mijn lijf te krijgen (ja, ook door je huid) wil ik het wel proberen. Ik kocht de shampoo, (ook te gebruiken als bodywash!) de conditioner en de Hand+Elbow+Foot Cream. Ze waren allemaal 8,83 per stuk, maar nu met 25% korting bij de ICI Paris XL! Schijnt een heerlijk goedje te zijn voor je handen, voeten en ellebogen. Mocht je een volledige review willen zien van deze producten laat het me even weten helemaal onderaan dit artikel!

Only Navy Blue Cardigan
Only Cream White CardiganNext I went to the Only store. I found these beautiful cardigans. I couldn't choose between the navy and cream colored one, so I got both. But when I got home I thought it was a bit excessive, so I think I might return one of them. Just need to figure out which one :-( These cardigan where 25,95 each.
Don't you just love the knitting pattern in the cardigans?

Daarna ging ik naar de Only. Ik vond er onwijs gave vesten. Ik kon niet kiezen tussen de blauwe en de crèmekleurige dus kocht ik ze allebei. Toen ik eenmaal thuis was vond ik het een beetje teveel van het goede dus ik ga er waarschijnlijk één terugbrengen. Nu moet ik nog uitvogelen welke van de twee teruggaat :-( De vesten zijn 25,95 per stuk.
Ik vind het breipatroontje echt heel gaaf:

Close Up of the Cardigan

I also made a quick trip to Primark. Oh how I love Primark. I got two of the cutest dresses for 12 bucks each and a (yes, another) cardigan. The cardigan cost me only 11 bucks.

Ook ging even vlug naar de Primark. Wat ben ik dol op de Primark! I haalde twee superschattige jurkjes voor 12 euro en een (ja, nog één) vest. Die was 11 euro.
Checked Primark Dress

Primark Navy Checked Dress

Navy Cardigan from Primark
I love to wear these dresses with a cardigan on top and some ankle boots. Maybe something like this:

Ik vind het superleuk om de jurkjes te dragen met een leuk vest erop. Zoiets:

Only Cardigan with Primark Checked Dress
Or this:

Of zo:

Primark Cardigan and Checked Dress
After that I went to Marks and Spencer to get me some mini marshmallows! I need the white ones to make a some cute sheep cupcakes for Eid this Saturday! The pink ones I'll just throw in my hot chocolate! #Yummy

Daarna bracht ik een bezoekje aan Marks and Spencer om wat mini marshmallows te halen. Ik heb eigenlijk alleen de witte nodig. Ik wil schattige schaap cupcakes maken voor het Offerfeest aanstaande zaterdag! De roze gooi ik wel in mijn warme chocolademelk! #nomnom

Mini Marshmallows form M&S
Next up are my FAVORITE buys on this shopping spree. Ladies and gentlemen, it's a MAC Lip Pencil and Lipstick!! *sheering and screaming*
I got these to die for lip colors in Soar (lip liner) and Honeylove (lipstick). I saw this lip combo in a video from Pixiwoo and I instantly feel in love with it. I you want to see a full review with swatches and everything just let me know in the comment section down below or on my social media accounts :)

Nu komen mijn fa-vo-rie-te aankoopjes van mijn shop uitje. Dames en heren, het is een MAC Lippotlood en Lippenstift!! *gejuich en geschreeuw*
Ik kocht de prachtige lippotlood in de kleur Soar en de lippenstift in de kleur Honeylove. ik zag deze lip combinatie in een video van Pixiwoo en werd op slag verliefd. Als je een volledige review wilt zien met swatches en dergelijke, laat dan even een berichtje achter. Dan zorg ik ervoor dat -ie binnenkort online komt :)

MAC Soar Lip Pencil & MAC Honeylove Lipstick
 Than I got these gorgeous skinny jeans from H&M. And they where only... wait for it... 10 euro's!! And they weren't even on sale! I love them, they go with pretty much everything and are supper affordable. My kind of jeans.

Vervolgens ging ik naar de H&M voor deze skinny jeans. De prijs? Ben je er klaar voor? 10 euries! En hij was niet eens afgeprijsd! Ik ben er dol op, hij staat bij zo goed als alles en is super betaalbaar. Helemaal mijn ding.And last but not least I got these tights from HEMA for my little girl. I always buy her tights at HEMA because they look nice, are durable and at a reasonable price. For 5 bucks you get 2 tights. I got the light gray and cream ones.

En als laatst kocht ik deze maillots bij de HEMA voor mijn dochtertje. Ik koop haar maillots altijd bij de HEMA. Ze zijn mooi, gaan lang mee en voor een redelijke prijs. Voor 5 euro krijg je 2 maillots. Ik kocht de lichtgrijze en crèmekleurige maillots.

HEMA Girls' Tights
And that my dolls, completes this Haul! I hope you enjoyed it! What was your favorite item? Don't forget to let me know which reviews you would like me to do!

Dat waren al mijn nieuwe aankoopjes! Ik hoop dat je het leuk vond! Wat was jouw favoriete item? Vergeet me niet te laten weten van welke producten je een review zou willen zien!

Facebook: Fabulicious Home Life
Instagram: @FabuliciousHomeLife
Twitter: @FabuliciousHL
Bloglovin!

.