A No Shopping Month


As you guys know, I love to shop for clothes, make up, house stuff, try out new hair and skin care etc. etc. etc. Let's just say I love to buy stuff, a lot.

Zoals jullie weten hou ik van shoppen. Of het nou gaat om het kopen van nieuwe kleding, make-up, nieuwe haar- en gezichtsverzorgingsproducten etc. etc. etc. Laten we het erop houden dat ik het leuk vind om spullen te kopen. Heel. Veel. Spullen.I wondered if it would be hard for me to not buy anything for an entire month. So no new clothes, make up, skin care, hair care etc. I did buy some new Lush and Human+Kind products to try out already, so I will be reviewing those for you guys soon. Don't think I'm cheating!

Ik vroeg mij daarom af of ik het moeilijk zou vinden om een maand lang niets te kopen. Dus geen nieuwe kleding, makeup, gezichtsverzorging, haarproducten, helemaal niets. Ik heb al wat Lush en Human+Kind producten gekocht om uit te proberen, en die zal ik binnenkort reviewen. Niet denken dat ik vals speel!


I wish I could go fast forward in to the future to see if I've succeeded. I'm hoping I will and I'll let you guys know! Who wants to join me? A month of not buying anything. You think you can handle it?

Ik ben heel erg beniewd of het me gaat lukken. Ik hoop van wel, ik zal het hoe dan ook laten weten! Wie doet er met me mee? Een maand lang niets kopen. Denk je dat je het aan kan?

Let me know in the comments down below if you're going to do this with me!

Laat me hieronder weten of je meedoet!

.