25 Random Facts About Me Tag!


Today I thought I would do something a little different. I haven't done a "Tag" post in a while, not since the 'What's In My Bag Tag' post over a year ago. I think it's nice for my readers to get to know me a little bit better, and what's more fun than the '25 Random Facts About Me Tag' to achieve that.

Vandaag wilde ik even wat anders doen. Ik heb al een tijdje geen 'Tag' artikel gemaakt, de laatste was het What's In My Bag Tag' artikel dat ik ruim een jaar geleden schreef. Ik denk dat het wel leuk is voor mijn lezers om mij wat beter te leren kennen.  En zeg nou zelf, dat is toch het leukst met zo'n '25 Willekeurige Feiten Over Mij Tag'. (hmm, klinkt toch pakkender in het Engels, vind je niet?)I got tagged on Instagram by Chahrazad from thecherryfactor.nl to do this tag. (Go check her out BTW, her blog is awesome!). So I thought I'd share them with my loyal blog followers as well :)

Ik werd getagged op Instagram door Chahrazad van thecherryfactor.nl. (Kijk trouwens ook even op haar website, haar blog is echt superleuk!) En volgens de Wereld Wijde Web Wet ben je dan verplicht de Tag te doen. Dus.
Nou, hier gaat -ie dan:

 1. My name is Najat
 2. I'm 29 years old
 3. I have 2 kids; a 6-year old boy and a 4-year old girl
 4. I've been married for 10 years (yep, I can hear you thinking 'She was so young!' My parents agree with you LOL)
 5. By day I work at a womens shelter
 6. By night I'm a blogger about everything I'm Passioned about
 7. I'm obsessed with makeup 
 8. I love to apply makeup on others when I get tired of my own face
 9. I was born in Morocco when my parents where on vacation there
 10. I'm married to my best friend
 11. I memorise way to many things I have absolutely no use for (like entire Friends episodes) but forget things I shouldn't forget
 12. I suffer from Hear-a-word-start-singing-a-song-that-contains-that-word-syndrome
 13. I would love to see more of the world
 14. I would love to live in Morocco some day
 15. I love baking and cooking (when the kids aren't around)
 16. I'm an imperfect perfectionist
 17. I don't have a favorite color. I love so many.. Can't choose
 18. I would love to learn Classic Arabic, Spanish and French
 19. I love rose gold everything
 20. Every Friday night we have Sister Night. (My sisters and I grab a bite to eat and hang out)
 21. I wish I could sleep more
 22. I love to dress up and go to (a) party
 23. I tend to overthink stuff
 24. I love people with a good sense of humor
 25. I try to be a good mother, wife, daughter, sister, friend, blogger, neighbor but still have a lot to learn to accomplish all of that. 

 1. Ik heet Najat (spreek het alsjeblieft uit als Nezjet, de Franse 'J' dus, en niet als Naajat. *kriebels*
 2. Ik ben 29 jaar
 3. Ik heb 2 kinderen; een zoontje van 6 en een dochtertje van 4
 4. Ik ben al 10 jaar getrouwd (Ik hoor je al denken; wat was ze jóng! Mijn ouders zijn het volledig met je eens LOL)
 5. Overdag werk ik in een vrouwenopvang (blijf-van-mijn-lijf-huis)
 6. 's Avonds blog ik over alles waar ik gepassioneerd over ben
 7. Ik ben geobsedeerd door make-up
 8. Wanneer ik mijn eigen gezicht beu ben, vind ik het leuk om andere gezichten op te maken
 9. Ik ben op vakantie in Marokko geboren
 10. Ik ben getrouwd met mijn beste vriend
 11. Ik onthoud veel te veel dingen waar ik helemaal niks aan heb (zoals hele Friends afleveringen) maar vergeet de dingen die ik zou moeten onthouden
 12. Ik lijd aan Hoor-een-woord-zing-direct-een-liedje-waar-dat-woord-in-zit-syndroom
 13. Ik zou graag mee van de wereld willen zien
 14. Ik hoop ooit in Marokko te gaan wonen
 15. Ik ben dol op bakken en koken (als de kinderen niet om me heen hangen)
 16. Ik ben een perfectionist die niet perfect is
 17. Ik heb geen favoriete kleur.. Kan niet kiezen
 18. Ik zou heel graag Klassiek Arabisch, Spaans en Frans willen spreken
 19. Ik hou van kopergoud
 20. Elke vrijdagavond is het zussenavond. Dan gaan we ergens wat eten en brengen we wat tijd door met elkaar
 21. Ik wou dat ik meer kon slapen
 22. Ik vind het geweldig om me op te tutten en naar een feestje te gaan
 23. Ik kan soms té lang nadenken over iets
 24. Ik hou van mensen met een gezond gevoel voor humor
 25. Ik probeer een goede moeder, echtgenote, dochter, zus, vriendin, blogger, buurvrouw te zijn, maar heb nog een hoop te leren om dat voor elkaar te kunnen krijgen

Rose Gold Everything

These where 25 random facts about me. I hope you enjoyed getting to know me a bit better :) And I tag everyone one of you guys do the same tag in the comment section down below! Would love to get to know you a bit better as well!

Dit waren 25 willekeurige feiten over mij. Ik hoop dat je het leuk vond om mij wat beter te leren kennen :) En ik 'tag' jou om dezelfde tag te doen in het opmerkingen gedeelte hieronder! Zou het leuk vinden om mijn lezers ook wat beter te leren kennen!

Who's gonna start?

Wie begint?

Facebook: Fabulicious Home Life
Instagram: @FabuliciousHomeLife
Twitter: @FabuliciousHL

And of course you can follow me on Bloglovin!
En natuurlijk ook te volgen via Bloglovin!

.