Lush Cosmetics Store and Product Reviews!


Yesterday I went to the Lush store in The Hague. I always pass by the amazing smelling store but never seem to go in and actually buy something. Since I know most blog readers love to read about Lush products - I know I do!- I thought it would be a great idea to treat myself with a little somethin' somethin' which will give me more to write about. So I went inside and got totally overwhelmed with all the fantastic products. Everything smelled and looked so good! In my mind I was like 'I'll have one of each please!'. Since that was not going to happen any time soon, I asked the salesperson if she could help me find something to review and write about. She was very nice and told me she's been only working there for a week so for a blog post she thought her colleague could help me a bit better.

Gisteren ben ik naar de Lush winkel in Den Haag geweest. Ik ben er vaak langsgelopen en dan rook ik de heerlijke geuren die uit de winkel kwamen, maar ik ging er nooit naar binnen. Ik weet dat veel blog lezers het leuk vinden om over Lush producten te lezen, (ik ben er één van!) dus ben ik naar binnen gegaan om wat te kopen en erover te schrijven. Toen ik eenmaal binnen was werd ik overweldigd door al het moois en lekkers wat er te koop is. Ik had zoiets van 'doe maar van elk één alstublieft!'. Aangezien dat niet ging gebeuren heb ik een medewerker gevraagd of ik geholpen kon worden bij het kiezen van een product om erover te schrijven op mijn blog. Ze was erg vriendelijke en vertelde me dat ze er net een week werkt. Ze vertelde dat voor een blogpost haar collega mij meer kon vertellen en uitleggen. Leek me een strak plan.Products I got

The guy that eventually helped me in my quest for some Lush products to try out was very helpful and informative. He gave me a tour of the store, explained all the different kinds of products and told me a bit about the concept of the brand.

De jongen die me uiteindelijk geholpen heeft om wat Lush producten te proberen was heel behulpzaam en kon me veel vertellen over de producten. Ik kreeg een rondleiding door de winkel, legde uit welke producten ze verkochten en hij heeft me het één en ander verteld over het concept van de winkel.

Massage Bar-Bar


He showed me these massage bars. Massage oil in solid form; how cool is that?! Man oh man do they smell and feel good! When I smelled some of them like the ' Soft Coeur'  massage bar which smelled like white chocolate, I actually wanted to take a bite...They smelled that good. But since I wasn't planning on eating the massage bar I went for 'Tender is the Night'. It's described as 'sensually smooth'. This massage bar smells very exotic and -of course- sensual. It's full of jasmine and ylang ylang. It also has a slight citrus smell, which makes it a bit more fresh than your average ' sensual' smelling products which I usually don't like.


Hij liet me hun massage bars zien. Massage olie in een vaste vorm; hoe gaaf? En wat ruiken en voelen die dingen lekker! bij het ruiken van sommige bars zoals 'Soft Coeur' bijvoorbeeld wilde ik serieus een hap nemen. Zó lekker ruiken ze. Maar aangezien ik ze niet zou kopen om op te eten maar te smeren ben ik voor 'Tender is the Night' gegaan. Dit werd beschreven als 'Sensueel Zacht'. Het ruikt erg exotisch en (hoe kan het ook anders) sensueel. Het bevat jasmijn en ylang ylang. Het heeft ook een hele lichte citrus geur wat het geheel wat frisser maakt dan de gemiddelde "sensuele" luchtjes.

Tender is the Night Massage Bar €10,95

You're suppose to rub this bar on your skin. The warmth of your skin makes it melt layer by layer. So it doesn't just melt all together after one single use. It made mys kin feel very soft and moisturized. Without it leaving a sticky layer on my skin which I don't like. Especially when getting in to bed and have the sheets sticking to you. No, nothing like that at all.

Je kunt de massage bars wrijven tegen je huid. De warmte van je huid zorgt ervoor dat de bar laag voor laag smelt op je huid. Het smelt dus niet in één keer weg. Na gebruik voelde mijn huid super zacht en gehydrateerd aan. Dit alles zonder een vieze plaklaag achter te laten waarbij je lakens op je plakken als je in bed gaat liggen.

Shower Scrub 'Rub Rub Rub' €14,70


Shower Scrub 'Rub Rub Rub'

Next up we tried some of the shower scrubs. I actually got to try a bit on my skin in the store. There a bowl with clean warm water to try the products with. Loved the experience! So I took a bit of this blue stuff called 'Rub Rub Rub' (I wish they called it rub a dub dub!). It contains seesalt, mimosa and orang blossom amongst other ingredients. So I rubbed it on the top of my hand. Felt great, smelled great. Nothing new under the sun. But then I washed it of. It's like it left a silk layer on my hand running through my fingers.  Loved the feeling! I had  to have that! In the shopping basket it went.

Hierna hebben we de shower scrubs geprobeerd. Ik probeerde een aantal uit op mijn huid in de winkel. Er is gewoon een kraan in de winkel met een diepe schaal met schoon, warm water zodat je de producten kunt uittesten in de winkel. Zo mijn ding! Ik nam wat blauw spul dat 'Rub Rub Rub' heet. Hier zit onder andere fijne zeezout, mimosa en oranjebloesem in. Ik wreef het op mijn hand, voelde goed, rook goed. Niets nieuws voor een shower scrub...dacht ik. totdat ik het eraf waste. WOW! Er bleef een laagje van een fluweelzachte substantie achter op mijn handen. Niks vies of plakkerigs, gewoon heeerlijk zacht! Dit móest ik hebben. In het mandje ermee.

'Rub Rub Rub' on the skin

After Rub Rub Rubbing it

I also got to try some body conditioners. I tried the 'African Paradise' one. This smelled so good and felt so soft and luxurious on my hands. Really wanted to get that too but had the strength to stop at getting two products. (Yay for me!).

Ik probeerde ook wat body conditioners. Er was er één genaamd 'African Paradise'. Dit rook zó ontzettend lekker en voelde heel zacht en luxueus aan. Ik wilde die ook halen maar het lukte me om mezelf in bedwang te houden en het te hoduen bij de twee producten die ik al had uitgekozen. (Trots!).

African Paradise Body Conditioner

He also showed me the table where the people who work there get to choose their favorite product every month and display it on that table. Loved this idea. He showed me this parsley soap bar he chose that month. It smelled very interesting! Not your regular soap smell but certainly smelled a lot better than you might think!

Hij liet me ook een tafel zien waarbij de winkelmedewerkers elke maand hun favoriete product uit de winkel mochten uitkiezen en tentoonstellen op deze tafel. Superleuk idee. Hij liet me een stuk peterselie zeep ruiken wat hij uitgekozen heeft die maand. Het rook erg interessant! Ruikt niet zoals de gemiddelde zeep ruikt maar rook echt veel lekkerder dan je misschien zou denken.

Parsley Soap
There's this wall with all kinds of beautifully wrapped gifts which contain all kinds of Lush products inside! Yes please!


Er is ook een superleuke wand waar allemaal Lush cadeaus staan! Onwijs gaaf ingepakte verpakkingen met verschillende Lush producten er in! Doe mij die maar!


Pre-wrapped Gift Wall


Pre-wrapped Gift Wall


So when I went to the counter he actually made me a small tester pot of the 'African Paradise' body conditioner. How sweet is that!

Nadat ik afgerekend had heeft hij nog een tester potje voor me gemaakt van de 'African Paradise' body conditioner. Super lief!I loved the overall experience in this store. It's very interactive, the people who work there are very nice and helpful. Love the concept of making products that are natural with as few chemicals as possible. For me, that's a huge deal. And last but not least; they don't test on animals! I'm in love with Lush Cosmetics and will definitely be going back for more.

Ik vond de algehele indruk van de winkel echt super gaaf. Het is heel interactief, de medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het concept waarbij er zo veel mogelijk natuurlijke ingerediënten worden gebruikt in de producten en zo min mogelijk chemicaliën vind ik echt een gigantisch pluspunt. Én ze testen niet op dieren! Ik ben in ieder geval verliefd op Lush Cosmetics en zal zeker nog eens terug gaan voor meer.What's your favorite Lush product? 

Wat is jouw favoriete Lush product? 

Instagram: @FabuliciousHomeLife
Twitter: @FabuliciousHL
Facebook: Fabulicious Home Life
.